Ege Postası
Geri

CHP liderinden Süleyman Şah tepkisi

Kılıçdaroğlu, "Süleyman Şah’tan kaçma talimatını verenler yarın bu ülkeden de kaçacak" yorumunda bulundu.
CHP liderinden Süleyman Şah tepkisi
Haberler / Politika
22 Şubat 2015 Pazar 17:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Süleyman Şah Türbesi'nin tamamen boşaltılmasıyla sonuçlanan operasyon için "Süleyman Şah’tan kaçma talimatını verenler yarın bu ülkeden de kaçacak" yorumunda bulundu. Kılıçdaroğlu, operasyonun başarı olarak sunulmasına da tepki gösterdi.

Twitter hesabından mesaj yayınlayan Kılıçdaroğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Teröristin önünde eğilen, vatan toprağını satan hükümet, yarın karşılaşılacak diğer tehditlere karşı ilk işinin "kaçmak" olacağını gösterdi. Güçlü devlet, karşılaşılan ilk tehditte topraklarını bırakıp kaçmakla değil, teröristlere dersini vermekle olunur. Bu utanç Türkiye'ye fazla! Kendi karakolunu yıkıp, kendi askerini geri çekip, kendi toprağını terk etmeyi "başarı" diye sunmak danışıklı bir dövüşün kanıtıdır. Süleyman Şah’tan kaçma talimatını verenler yarın bu ülkeden de kaçacak ancak, Türkiye’ye yaşattığınız her türlü utancın hesabını soracağım."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası