Ege Postası
Geri

CHP'nin Foça'daki delege seçimlerinde tepki çeken durum

CHP Foça İlçe Örgütü’nde gerçekleştirilen delege seçimleri sırasında yaşanan görüntüler tartışma yarattı. Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçıcı'nın seçim salonunda önceden hazırlanmış listelerle dolaşması, partililer arasında tepkiye yol açtı.
CHP'nin Foça'daki delege seçimlerinde tepki çeken durum
Haberler / Yerel Politika
6 Eylül 2025 Cumartesi 17:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - Olağanüstü konrge sürecine giren CHP'de bir yandan da ilçe, il ve kurultay delege seçimleri devam ediyor. Bugün CHP Foça İlçe Örgütü’nde gerçekleştirilen delege seçimleri sırasında yaşanan görüntüler tartışma yarattı. Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçıcı'nın seçim salonunda önceden hazırlanmış listelerle dolaşması, partililer arasında tepkiye yol açtı.Seçim sürecinde bazı üyeler, bu uygulamanın demokratik işleyişe gölge düşürdüğünü savunurken, diğerleri ise bunun siyasetin olağan pratiklerinden biri olduğunu belirtti.

Foça’daki gelişmeler, CHP’nin ülke genelinde yaptığı delege seçimlerinde yaşanan gerginliklerin bir yansıması olarak değerlendirildi. Son günlerde birçok il ve ilçede benzer tartışmalar gündeme gelirken, parti içi demokrasi konusundaki tartışmaların da giderek alevlendiği ifade ediliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası