Ege Postası
Geri

CHP'nin İzmir Büyükşehir Adayı Cemil Tugay'a tebrik mesajları

CHP Parti Meclisi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve 30 ilçe belediye başkan adayını açıkladı. Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterilirken, Tugay'a peş peşe tebrik mesajları geldi.
CHP'nin İzmir Büyükşehir Adayı Cemil Tugay'a tebrik mesajları
Haberler / Yerel Politika
29 Ocak 2024 Pazartesi 23:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi siyasi partilerde aday mesaisi tüm hızıyla sürüyor.

CHP Parti Meclisi İzmir belediye başkan adaylarını belirlemek için toplandı.

Toplantıda İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ile 30 ilçe belediye başkan adayı belirlenirken Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. 

Tugay'a sosyal medya hesabından peş peşe tebrik mesajları geldi.

İşte o paylaşımlar:

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan: Parti Meclisimizin aldığı kararla #İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olarak açıklanan @drcemiltugay'a başarılar diliyorum. Güzel İzmir'imiz için şeffaf ve sosyal belediyecilik ilkeleriyle çalışmaya devam edecek, hep beraber kazanacağız.

CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın: Parti Meclisimizin aldığı kararla İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız olan Sn. @drcemiltugay'ı tebrik ediyor, tüm ilçe adaylarımızı da kutluyor, başarılar diliyorum. Sn.@tuncsoyer başkanımıza İzmir'e kattığı değerlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yine adaylaştırılmayan ilçe belediye başkanlarımıza da ilçelerine yaptıkları katkılar nedeniyle teşekkür ediyorum. Şimdi partimiz İzmir'de ve ülkemizde en büyük başarıyı göstersin diye kenetlenme ve çalışma zamanıdır.

CHP önceki dönem İzmir Milletvekili Atila Sertel: İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına atanan sevgili kardeşim @drcemiltugay’ı kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum. Her daim partimizin emrindeyiz, belediye başkan adaylarımızın seçilmesi için var gücümüzle çalışacağız.

CHP önceki dönem İzmir Milletvekili Tacettin Bayır: Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisimizin aldığı kararla; İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı olan Cemil Tugay’ı ve İzmir’in tüm ilçe belediye başkan adaylarını tebrik ediyor, başarılar diliyorum. İzmir'imiz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Vazgeçmek yok mücadeleye devam...

Buca belediye Başkanı Erhan Kılıç: Parti yönetimimizin kararıyla İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilen Sayın Cemil Tugay'ı ve Buca Belediye Başkan Adayı gösterilen Sayın Görkem Duman’ı tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar: İzmir’de başta Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olmak üzere listede yer alan bütün adaylara başarılar diliyorum.

CHP'nin İzmir Büyükşehir adayı Cemil Tugay oldu! Parti Meclisi onayladı
CHP'nin merakla beklenen İzmir ilçe belediye başkan adayları belli oldu
Özgür Özel'den İzmir adayıyla ilgili ilk yorum: Değişim nerede diyenler İzmir’e baksınlar
Abdül Batur: Tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum!
CHP’nin İzmir adayı Tugay oldu: Buğra Gökce’den ilk mesaj

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası