Ege Postası
Geri

Özgür Özel'den İzmir adayıyla ilgili ilk yorum: Değişim nerede diyenler İzmir’e baksınlar

Cumhuriyet Halk Partisi, MYK ve PM toplantılarının ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının Cemil Tugay olduğunu açıkladı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Parti Meclisi toplantısı çıkışında gazetecilerin "Ne düşünüyorsunuz" sorusunu "Değişim nerede diyenler İzmir’e baksınlar" diyerek yanıtladı.
Özgür Özel'den İzmir adayıyla ilgili ilk yorum: Değişim nerede diyenler İzmir’e baksınlar
Haberler / Politika
29 Ocak 2024 Pazartesi 23:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi, bugünkü Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi toplantılarının ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve İzmir ilçe adaylarını belirledi. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay olarak belirlendi. 

"DEĞİŞİM NEREDE DİYENLER İZMİR’E BAKSINLAR"

Parti Meclisi toplantısı çıkışında gazetecilerin "Ne düşünüyorsunuz?" sorusuna Özel "Değişim nerede diyenler İzmir’e baksınlar" cevabını verdi.

 İzmir Karşıyaka adayı ise İYİ Parti’den transfer Behice Yıldız İşçimenler Ünsal olarak belirlendi. İzmir’de Dikili, Seferihisar, Selçuk belediye başkanları dışındaki bütün adaylar değişti. CHP bundan sonraki Parti Meclisi toplantısında da Ankara Çankaya, Muğla Bodrum, İstanbul Kadıköy, Avcılar, Bakırköy, Adalar gibi kritik ilçe adaylarını belirleyecek.

SOYER’İN YERİNE TUGAY

CHP’nin İzmir Büyükşehir adayı, mevcut başkan Tunç Soyer’in yerine Cemil Tugay oldu, 1967 doğumlu Tugay Ege Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi.  30 yıldır plastik cerrah olarak doktorluk yapan Tugay, uzmanlık eğitimini Ankara Numune Hastanesi’nde ve ABD’de tamamladı. 

2019 yılında yüzde 70,85 oyla Karşıyaka Belediye Başkanı seçildi. Evli ve 3 çocuk babası olan Tugay, Karşıyaka’yı en fazla yeşil alanı ve parkı olan ilçe haline getirdi. 5 yılda 100 bin ağaç dikti, tamamen ağaçsız olan 235 dönümde Kent Ormanı oluşturdu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası