Ege Postası
Geri

CHP'nin 'Kardeş ilçe' projesi tam gaz! Başkanlar bu kez Kınık ve Kiraz'da sahaya indi

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığının, belediyeleri CHP’de olmayan ilçeler için başlattığı kardeş ilçe projesi kapsamında, Karşıyaka ve Buca belediye başkanları, CHP ilçe örgütleri ile birlikte Kınık ve Kiraz’da saha çalışması yaptı.
CHP'nin 'Kardeş ilçe' projesi tam gaz! Başkanlar bu kez Kınık ve Kiraz'da sahaya indi
Haberler / Yerel Politika
9 Kasım 2022 Çarşamba 16:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-CHP İzmir İl Başkanlığı'nın 'Kardeş ilçe' projesi kapsamında belediyesi CHP'de olmayan ilçelerde CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel başkanlığında ve 2. Bölge Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedrettin Coşkuner koordinatörlüğünde başlatılan saha çalışmaları devam ediyor.

Belediyeleri CHP’de olmayan  ilçelerde, ilçe örgütlerine destek verilmesi, CHP’li belediyelerde yapılan hizmetlerin anlatılması, vatandaş ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirilmesi için başlatılan kardeş ilçe projesi kapsamında, belediye başkanları, ilçe başkanları, il başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri bu kez Kınık ve Kiraz ilçelerinde sahaya indi.

Çalışma kapsamında Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay Kınık’ta, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç da Kiraz'da ziyaretler gerçekleştirdi.

Çalışmalara Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç, Buca İlçe Başkanı Hatice Taş ile birlikte ev sahibi ilçe başkanları Kınık İlçe Başkanı İsmail Yılmaz ve Kiraz İlçe Başkanı Yücel Çetinkaya ile birlikte ilçe yöneticileri, gençlik ve kadın kolları üyeleri ve belediye meclis üyeleri de katıldı.

Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan, Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, Menemen İlçe Başkanı Ömer Güney, Bergama İlçe Başkanı Mehmet Ecevit Canbaz ve Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir de çalışmalara katılarak destek verdiler.

Başkanlar çalışma yaptıkları ilçelerdeki esnaf ve vatadanların talep ve önerilerini dinlerken, ülke gündemiyle ilgili fikir alışverişinde de bulundular.

'Kardeş ilçe' projesi, belediyeleri CHP’de olmayan ilçelere moral vermek, dayanışmayı sağlamak ve imkanlar dahilinde hizmet götürmek için başlatılmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası