Ege Postası
Geri

CHP rozet şov yaptı

CHP İzmir’de dev bir katılım töreni gerçekleşti. Yaklaşık 6 bin kişi CHP’ye geçerken, Genel Başkan Yardımcıları Adnan Keskin ve Sezgin Tanrıkulu’nun da hazır bulunduğu törende sembolik olarak 30 yeni üyenin yakasına 'Altı Ok' rozeti takıldı.Miting havasında geçen törene kürsüye çıkan konuşmacıların mesajları damga vurdu.
CHP rozet şov yaptı
Haberler / Yerel Politika
16 Kasım 2013 Cumartesi 20:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ â€“ İzmir’de aralarında AK Parti’li eski meclis üyesi, milletvekili adayı ve yöneticilerin de bulunduğu yaklaşık 6 bin kişi düzenlenen törenle CHP’ye katıldı.

TOTUK’A DA ROZET TAKILDI
AK Parti’den istifa eden Narlıdere Belediye Meclis Üyesi Hasan Göztepe, AK Parti 2011 İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Doğan Bayram, AK Parti İl eski Yöneticisi Mustafa Çekiççi , Bornova AK Parti İlçe eski Başkan Yardımcısı Şeref Balbay, Diyarbakır Liceliler Dernek Başkanı Ömer Balkaş, İzmir eski Valisi Cahit Kıraç döneminde uzun süre ‘vali vekili’ olarak görev yapan geçtiğimiz günlerde de Bayındır Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunda bulunan Ardahan Totuk, CHP rozeti takılan isimler arasında yer aldı.


KESKİN VE TANRIKULU DA KATILDI
Celal Atik Spor Salonu’nda gerçekleşen törene CHP Genel Başkan Yardımcıları Adnan Keskin, Sezin Tanrıkulu, PM Üyeleri Berrin Gürçay Dilekçi, Hüseyin Saygılı, CHP YDK Üyesi Sumru Karaer, CHP İzmir Milletvekilleri Hülya Güven, Alaattin Yüksel, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu,İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku, İl Gençlik Kolu Başkanı İbrahim Soydan, belediye başkanları, ilçe yöneticileri, il ve ilçe yöneticileri, çok sayıda aday adayı ile partililer katıldı. Salonda uzun süre ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ sloganı atıldı. Törende Balçova Gençlik Kolları Halk Oyunları ekibi Zeybek, Gaziemir Gençlik kolları Halk Oyunları ekibi de Roman oyunu gösterisi gerçekleştirdi.Güzelbahçe Gençlik Kolları üyelerinin kurmuş olduğu Hudut grubu da mini bir konser verdi.

KESKİN: SİVİL BAŞKALDIRIYA İHTİYAÇ VAR
CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin törende yaptığı konuşmada, “ Tarihin en sinsi kuşatmasıyla karşı karşıya geldiğimiz şu günlerde gördüğüm dayanışma tablosu beni mutlu etti.Cumhuriyetin kurucu iradesini aşındırmaya çalışıyorlar.Köklü bir dönüşüme ihtiyaç var ülkede…Türkiye’nin sivil bir başkaldırı gerçekleştirme mecburiyeti var. Solu itibarsızlaştırma gayretleri var. Türkiye’de sosyal demokrasiye daha çok ihtiyaç var.Sosyal demokrasinin Türkiye’de örgütlü gücü CHP’dir.Sivil başkaldırıyı yapacak güce CHP sahiptir” dedi.


PARTİ İÇİ MESAJLAR
Konuşmasında parti içi mesajlarda veren Keskin,şunları söyledi; “ Her biriniz kırgınlıkları bir kenara bırakın. Özellikle ana kademe örgütleri partiye yeni simaları kazandırma gayreti içinde olmalı. Partinin kapıları kapanmamalı açılmalıdır. Merkez sağ da geçmişte siyaset yapan yurttaşlarımıza ‘siz sağda çalıştınız’ demek yanlıştır.Bu salonlarda dayanışmayı güçlendireceğiz. hepinize sesleniyorum uzatın ellerinizi sarılın birbirinize ve bağırın yaşasın cumhuriyet, yaşasın CHP…”


TANRIKULU: SOLU VE SOSYAL DEMOKRASİYİ İKTİDAR YAPACAĞIZ
CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu yaptığı konuşmada , “ Türkiye bir kutuplaşma içinde…Kimse merak etmesin Türkiye’de sosyal demokratlar var, Cumhuriyet ve CHP var. Ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye’de yeniden solu ve sosyal demokrasiyi iktidar yapacağız. Biz kavramların içine boşaltmadan yerleştirmeye çalışıyoruz. Türkiye’yi yeniden bütünleştiriyoruz. İlmik ilmik yapıyoruz. İnsanları ayrıştırmadan yapıyoruz. Yeniden yeniden yeni CHP diyoruz. İnadına sol inadına CHP” ifadelerini kullandı.


ENGİN:ÇOĞALARAK İKTİDARA YÜRÜYORUZ
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin “Partimize son 1,5 yılda 20 bin üye kazandırdık.İzmir barışın hoşgörünün demokrasinin özgürlüğün şehri…bunu sürdürebilmek güçlendirmek için aramıza arkadaşlarımız katıldı. Hepinize hoş geldiniz diyorum. Çoğalarak iktidara yürüyoruz. Ötekileştirici ayrıştırıcı bir iktidar var.Partimizi yetmiş milyonun partisi yapmak için uğraşıyoruz.Genel Başkanımızı tüm çabalarından dolayı kutluyorum. İzmir’de barış içinde bütün inançlar kültürler yaşıyor. Camiyle, kiliseyle cemeviyle, sinagogla barış içinde yaşıyoruz. Doğulusuyla Karadenizlisiyle Balkanlısıyla barış içinde yaşıyoruz. Cumhuriyet, bayrak ve bu vatan hepimizin. Atatürk hepimizin…”dedi.


BAŞKANLARI SAHTE ANKETLER BELİRLEMEYECEK
Yerel seçimlerde İzmir’de 30 ilçede iktidar olacaklarını söyleyen Engin, “ 30 ilçede kaynakları doğru kullanan belediye başkanlarımız olacak. Bu belediye başkanlarını örgütümüz belirleyecek halk belirleyecek bütün kesimler belirleyecek, bu belediye başkanları kalemini satan gazeteciler değil, sahte anketler değil sizler belirleyeceksiniz” diye konuştu.





YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası