Ege Postası
Geri

CHP’de Aslanoğlu operasyonu! O ilçeler görevden mi alınacak?

Türkiye'nin üçüncü büyük kenti İzmir’de seçim sonuçları belli oldu. Kesin olmayan sonuçlara göre; Millet İttifakı'nın adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, oyların yüzde 66.94’ünü aldı. İzmir’in 30 ilçesinin 28’inde Kılıçdaroğlu birinci gelmesine rağmen CHP örgütleri alınan sonuçların başarısız olduğunu konuşuyor. Öte yandan bu başarısızlığın faturasının İl Başkanı Aslanoğlu’na çıkmaması için düğmeye basıldığı iddia edildi
CHP’de Aslanoğlu operasyonu! O ilçeler görevden mi alınacak?
Haberler / Yerel Politika
29 Mayıs 2023 Pazartesi 09:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Dün yapılan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinden sonra CHP İzmir örgütünde, il başkanlığının seçim sürecindeki başarısızlığı konuşulurken, alınan başarısız sonuçlardan sonra faturanın İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’na kesilmesi yerine bazı ilçe başkanlarına kesilmesi için düğmeye basıldığı iddia edildi.

CHP kulislerinde, İl Başkanlığı tarafından yazılacak raporda ilk turda beklenen oyu alamayan Bornova, Bayraklı ve Buca ilçe başkanlarının başarısız oldukları gerekçesi ile görevden alınmalarının isteneceği iddia edildi.

OPERASYON SALICI ÜZERİNDEN YAPILACAK İDDİASI

Alınan kulis bilgisine göre; Faturanın İl Başkanı Aslanoğlu’na çıkmaması için yapılacak çalışmanın Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı üzerinden yapılacağı ileri sürülüyor.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası