Ege Postası
Geri

CHP’de skandal

CHP Genel Merkezi, Ankara’ya kayyum atamasında, MYK kararı alınmadığı, Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ün, Genel Sekreter Gürsel Tekin’in bilgisi olmadan, elektronik ortamda imzasını kullandığı iddiasıyla çalkalanıyor. Şimdi yeni kayyum ataması gündemde.
CHP’de skandal
Haberler / Yerel Politika
6 Haziran 2014 Cuma 14:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MİTHAT UMUTOĞULLARI / HABER SERVİSİ – CHP MYK'da Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Tekin Bingöl’ün, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in bilgisi olmadan elektronik ortamda imzasını atarak, Ankara’ya kayum atadığı iddia edildi, parti bu olayla sarsıldı.
 
Ankara İl Başkanlığının kongreye gitmesi MYK kararı ile onaylanırken, dün kayyum atandı. Ancak kayyum atanması için MYK kararı ve genel sekreterliğin imzasına çıkması gerekirken, MYK kararı alınmadı. İddiaya göre, Genel Sekreter Gürsel Tekin’in bilgisi olmadan, imzası elektronik ortamda, Tekin Bingöl  tarafından atıldı. Durumu fark eden Gürsel Tekin “Bilgim yok, MYK kararı yok. Benim bilgim olmadan imzam kullanılmış” diyerek olaya el koydu. Şimdi yeniden kayyum atanmasının gündemde olduğu öğrenildi. Bu olay üzerine CHP genel merkezi hareketli saatler yaşadı.
 
ÖNDER SAV ADI GÜNDEMDE
Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ve Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın birlikte hareket ettikleri de iddia edildi. Tekin Bingöl ve Fethi Yaşar ve atanan kayyumun, Ankara kongresiyle ilgili, Önder Sav grubuyla birlikte hareket ettikleri kaydedildi.
 
DİRENİŞ BAŞLADI
Partinin etkin isimlerinden Gürsel Erol ve ekibinin, Önder Sav ve birlikte hareket ettiği gruba karşı direndikleri ve “Önder Sav grubuna geçit vermeyeceğiz” dedikleri belirtildi. 

GÖKÇEK'TEN SKANDAL YORUMU
Olay kısa sürede kulaktan kulağa yayılırken, Ankara'nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter'daki paylaşımıyla görüşünü dile getirdi. Gökçek "Ya bu CHP Allah muhafaza iktidar olsa... düşünemiyorum. Kendi partisinde sahte imza atan, iktidarda ne yapmaz" dedi. İşte Gökçek'in paylaşımı: 


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası