Ege Postası
Geri

CHP’den flaş genelge: Ya kongre ya yerel yönetim

CHP Genel Merkezi'nden il ve ilçe başkanlılarına yeni genelge geldi. Genelgede kongrede aday olanların, yerel seçimlerde adaylıklarının değerlendirilmeyeceği vurgulandı.
CHP’den flaş genelge: Ya kongre ya yerel yönetim
Haberler / Politika
4 Temmuz 2023 Salı 11:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından il ve ilçe başkanlılarına yeni genelge gönderildi.

Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Emre ve Genel Sekreter Neslihan Hancıoğlu’nun imzasıyla gelen genelgede, ilçe ve il kongrelerinde; ilçe başkanı, ilçe yönetim kurulu üyesi, il başkanı, il yönetim üyesi kurulu ve il disiplin kurulu üyesi olarak seçilecek olan kişilerin belediye başkanı, belediye meclis üyesi veya genel meclis üyesi olarak değerlendirilmeyeceği bildirildi.

Söz konusu genelgedeşu ifadelere yer verildi;

"Merkez Yönetim Kurulumuzun 6 Haziran 2023 tarihli kararıyla kongreler takvimi başlamıştır. İlçe kongresi delege seçimlerinin bitişinin ardından ilçe ve il kongreleri yapılacaktır. Yapılacak olan ilçe ve il kongrelerinde; ilçe başkanı, ilçe yönetim kurulu üyesi, il başkanı, il yönetim üyesi kurulu ve il disiplin kurulu üyesi olarak seçilecekler, 2024 yılında yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçiminde belediye başkanı, belediye meclis üyesi veya il genel meclis üyesi adayı olarak değerlendirilmeyecektir.  Gereği için bilgilerinizi rica eder, iyi çalışmalar dileriz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası