Ege Postası
Geri

CHP’li Bakan: "Bizim yerimiz mazlumun yanıdır"

Seçime sayılı günler kala çalışmalarına hızla devam eden CHP İzmir 1.Bölge Milletvekili Adayı Murat Bakan, 'mutlaka sandığa gidin' çağrısı yaptı. Sandık güvenliği konusundaki hassasiyete de dikkat çeken Bakan, "Sizlerden rica ediyorum; oyunuzu kullanın, oylar sayılırken oyunuzu kullandığınız sandığın başında olun ve oyunuza sahip çıkın" diye konuştu. Bakan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na ithafen "Bizim yerimiz mazlumun yanıdır. Yoksul, hasta, engelli, yaşlı, kadın, erkek, çocuk; her kim mazlum ise ondan yana bir tavır ve politik duruş benimsiyoruz" dedi.
CHP’li Bakan:
Haberler / Yerel Politika
24 Ekim 2015 Cumartesi 11:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Uzatılan tatile dikkat çeken Bakan 'mutlaka sandığa gidin' çağrısı yaptı. Bakan, "Bu seçim Türkiye'nin normalleşmesi açısından çok önemli bir seçim. Özgürlüğümüz, demokrasimiz ve huzurumuz için 1 Kasım'da mutlaka sandıklara gidelim ve birilerine 7 Haziran'da olduğu gibi yine gerekli cevabı verelim"dedi.

OYUNUZU KULLANDIĞINIZ SANDIĞA SAHİP ÇIKIN

Sandık güvenliği konusunda hassasiyet gösterilmesi gerektiğini vurgulayan Bakan, "Biliyorsunuz, oy kullanmak kadar oyumuza sahip çıkmak da o kadar önemli. Sandıklar açıldığında hepimiz oy kullandığımız sandığın başında olup oy sayımını takip edebiliriz, böyle bir hakkımız var. Sizlerden ricamdır; oyunuzu kullanın, oylar sayılırken oyunuzu kullandığınız sandığın başında olun ve oyunuza sahip çıkın" diye konuştu. Bakan, gönüllü vatandaşların oy güvenliğinin sağlanması amacıyla oluşturduğu bir sivil inisiyatif olan 'Oy ve Ötesi' grubunun sandık güvenliği konusundaki başarısına da değindi. 

BİZİM YERİMİZ MAZLUMUN YANIDIR

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 'Nerede bir zalim varsa onun yanında olacağız' ifadelerine gönderme yapan Bakan sözlerini şu şekilde tamamladı: "Bizler halkın haklı taleplerinin ve sorunlarının mücadelesini veriyoruz. Toplumun tüm kesimlerine aynı mesafedeyiz. Bizim yerimiz mazlumun yanıdır. Biz, Gezi Direnişi davasında hapis cezası alanların yanındayız. Biz, okulları basılan eğitim ve sağlık kurumlarının, atanamayan öğretmenlerin, basılan gazete binalarında çalışan gazetecilerin yanındayız. İş güvenliği olmadan çalışan kaza işçilerimizin yanındayız. Yoksul, hasta, engelli, yaşlı, kadın, erkek, çocuk; her kim mazlum ise ondan yana bir tavır ve politik duruş benimsiyoruz. Özgürlükçü, adil; demokrasinin, barışın egemen olduğu ve hukukun üstünlüğünün yeniden gerçekleştiği bir ülke özlemini gerçekleştirebilmek için desteğinizi bekliyorum. Önce Türkiye diyor, yaşanılır bir ülke için gelin beraber mücadele edelim diyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası