Ege Postası
Geri

CHP’li Kılıç’tan Bakan Koca’ya yanıt: Okullarda en az bir öğün ücretsiz yemek verilmeli

İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın okul çağındaki çocukların sağlıklı beslenmelerine ilişkin açıklamasına sosyal medya hesabından yanıt verdi. CHP’li Kılıç ‘Tüm devlet okullarında en azından bir öğün ücretsiz yemek için vakit kaybetmeden harekete geçilmelidir!’ dedi.
CHP’li Kılıç’tan Bakan Koca’ya yanıt: Okullarda en az bir öğün ücretsiz yemek verilmeli
Haberler / Politika
11 Eylül 2023 Pazartesi 09:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

GÖNÜL MORSÜNBÜL/EGEPOSTASI- Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte çocukların okullarda nasıl beslenmesi gerektiği tartışılmaya başlandı. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından okul çağındaki öğrenciler için sağlıklı beslenmenin önemine vurgu yapan bir paylaşımda bulundu.

Bakan Koca ‘Okul çağı, çocukların zihinsel ve fiziksel aktivitelerinin yüksek olduğu bir dönemdir. Dengeli ve yeterli beslenmeleri önem arz eder. Çocuklarımızın 3 ana ve en az 2 ara öğün olacak şekilde beslenmeleri uzmanlarca önerilmektedir’ dedi.

‘ÇOK DOĞRU SÖYLEMİŞSİNİZ’

İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç ise Bakan Koca’nın paylaşımına yer vererek ‘ Çok doğru söylemişsiniz ancak bilinen  bu gerçeği neden uygulamaya geçirmiyorsunuz?’ diye sordu.

‘DEVLET OKULLARINDA BİR ÖĞÜN ÜCRETSİZ YEMEK VERİLMELİ’

CHP’li Kılıç, okulların açılmasıyla birlikte milyonlarca çocuğun okula aç gidip aç döneceklerini belirterek, ‘Tüm devlet okullarında en azından bir öğün ücretsiz yemek için vakit kaybetmeden harekete geçilmelidir!’ dedi.

İşte o paylaşım:

 

20 milyon öğrenci okula döndü: Yeni eğitim yılında neler değişti?
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası