Ege Postası
Geri

CHP’li Sertel’den gider raporu: Yüzde 10’unu kullandım

27. Dönem CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, milletvekillerine verilen haberleşme limitinin yüzde 10’nu kullandığını ifade ederek geri kalan bakiyeyi de ‘devlete’ geri verdiğini duyurdu.
CHP’li Sertel’den gider raporu: Yüzde 10’unu kullandım
Haberler / Politika
19 Haziran 2023 Pazartesi 14:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 27. Dönem CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, sosyal medya hesabından, 8 yıllık milletvekilliği döneminde tasarruf yapmaya özen gösterdiğini belirterek milletvekillerine verilen haberleşme limitinin de yüzde 10’nu kullandığını kaydetti.

Sertel’in açıklaması şu şekilde;

Milletvekilliği yaptığım dönem içinde tasarrufa büyük özen gösterdim. 8 yıl boyunca devletin kesesinden hiç yurt içi ve yurt dışı seyahat yapmadım. Ayrıca bize tahsis edilen haberleşme giderinin yüzde 10’unu kullandım, gerisini devletimize iade ettim. Çok şükür hiç bir kirlilikle, kötülükle adım yan yana getirilmedi. Şimdi bir üye olarak partimin, halkımın, ülkemin sorunlarının çözümü için gayret sarf edeceğim.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası