Ege Postası
Geri

CHP’li Süne: Buca Belediyesi’ni Türkiye’ye model oluşturacağız

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne göreve geldiklerinde gerçekleştirecekleri ‘Birlikte Yaşayabiliriz Projesi’ ile Buca Belediyesini Türkiye’ye model oluşturmayı hedeflediklerini belirterek, ‘Doğamızı can dostlarımız hayvanlar olmadan düşünemiyoruz. Projelerimizle onları koruyacağız’ dedi
CHP’li Süne: Buca Belediyesi’ni Türkiye’ye model oluşturacağız
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Aralık 2013 Salı 10:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) İzmir Temsilcisi Esin Önder CHP’den Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne’yi çalışma ofisinde ziyaret ederek yerel seçimlere ilişkin projeleri hakkında bilgiler aldı. Ziyarette konuşan CHP’li aday adayı Süne, belediye başkanlığı görevine seçilmesi durumunda gerçekleştireceği projeler hakkında HAYTAP İzmir Temsilcisi Önder’e bilgiler vererek; ‘Ben ve yol arkadaşlarım göreve geldiğimizde Buca’nın önünü açacak ve Buca’ya çağ atlatacak projelerimizi hayata geçirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Projelerimiz arasında çok önem verdiğimiz Kaynaklar Bölgesinde yapmayı hedeflediğimiz ve içerisinde doğal yaşam parkı, veterinerlik poliklinikleri, hayvan mezarlığı başta olmak üzere birçok birimin bulunduğu ve 24 saat hizmet sunacak Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yer almaktadır. Bu projemizin Türkiye’ye model olacağını düşünüyoruz’ dedi.

Buca’nın Farkını Ortaya Çıkaracağız
Başkanlığındaki Buca Belediyesi'nin tüm hizmetlerde olduğu gibi hayvan dostu bir belediye olma idealinde de emsalsiz başarılı olmayı hedefleyeceklerine dikkat çeken CHP’li Süne, ‘Buca’da yapacağımız tüm çalışmalarla yaşam kalitesini hep en yükseklerde tutacağız. Hemşerilerimizin için yaptığımız hizmetlerin yanı sıra can dostlarımız hayvanları da unutmayacağız. Projelerimizle ulaşımda, altyapıda, imar ile kentsel tasarım ve dönüşümde, sosyal kültürel yaşamda, sporda, eğitimde, sanayide, engelli yurttaşlarımızın yaşama katılmamasında, organik tarımda, sağlıkta, can dostlarımız hayvanların bakımı ve rehabilitasyonunda Türkiye’de Buca ilçesinin farkını ortaya çıkaracağız’ ifadelerini kullandı.

Destek Vermeye Hazırız
HAYTAP İzmir Temsilcisi Esin Önder’de ‘Sayın Mehmet Süne’nin hayvan hakları konusuna gerçekçi bir yaklaşımla sahip çıkarak projeleriyle destek vermesi bizleri son derece memnun etmiştir. Bu nedenle kurumum ve şahsım adına kendisine yürekten teşekkür ediyorum. Açıklıkla ifade etmek isterim ki, projelerinin hayata geçirilmesi konusunda bizden istenecek her türlü desteği vermeye ve ortak hareket etmeye hazırız’ görüşlerini dile getirdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası