Ege Postası
Geri

CHP’li Süne; şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz

Seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, bu kez de Karanfil, Şirinkapı ve Yaylacık Mahallesi halkıyla buluştu. Ziyaret ettiği mahallelerde projelerini anlatan Süne, vatandaşların güler yüzü ve samimi tavırlarıyla karşılanarak, büyük ilgi gördü.
CHP’li Süne; şeffaf bir yönetim sergileyeceğiz
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Aralık 2013 Pazartesi 10:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
CHP’den Buca Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladığı ilk günden bu yana saha çalışmasını ara vermeden sürdüren CHP PM eski Üyesi Mehmet Süne, son olarak Karanfil, Şirinkapı ve Yaylacık Mahallesi’ne partisinin gençlik ve kadın kolları üyeleriyle birlikte adeta çıkartma yaptı. Mahalle sakinleri ile esnafın sıcak ilgisiyle karşılanan CHP’li Süne, partisinin görev vermesi durumunda Buca halkının teveccühünü alacağına ve seçimi açık ara kazanacağına inancının tam olduğunu belirterek ‘Göreve geldiğimizde projelerimizi birer birer hayata geçirerek daha yaşanabilir bir Buca oluşturacağız’ dedi. Süne, ulaşım, imar, alt yapı, çevre ve kentsel dönüşüm sorunu çözülmüş, kaynaklarını doğru kullanan, engelliye engelsiz kent olan, bilimin, organik tarımın, çağdaş kentleşmenin, hoşgörünün ve mutluluğun Türkiye’ye en güzel örneği olacak bir ilçeyi yaratmak için aday olduğunu açıkladı.

‘Tek Amacımız Halkımıza Hizmet Etmektir'

Ziyaretlere ilişkin yaptığı değerlendirmesinde hazırladığı projelerle Buca ilçesinin ufkunu değiştireceklerini belirten CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, ‘Projelerimizdeki öncelikli hedefimiz, Buca’da yaşayan halkımızın kesintisiz mutluluğu ile ekonomik, sosyal ve altyapısıyla örnek gösterilen bir kent yaratmaktır. Bu düşüncede adım ilerleyerek başta ulaşım, imar, kentsel dönüşüm olmak üzere öncelikli acil sorunların çözümü için hazırladığımız projeleri uygulamaya başlayacağız. Kentsel dönüşüm başta olmak üzere, turizmde, şehircilikte, sosyal belediyecilikte dev projeleri hayata geçireceğiz ve ilçemizi hem bölgemizin hem de ülkemizin incisi haline getireceğiz. Az konuşacak çok iş yapacağız. Kavga etmeyeceğiz. Bundan kimse şüphe duymasın. 5 yıllık ilçe başkanlığımda, 3 yıllık il yöneticiliğimde ve yaklaşık 7 aylık PM üyeliği görevimde olduğu gibi bugünde, yarında bizim tek amacımız olacaktır. O da; vatandaşlarımıza hizmet etmektir. Bizim bu amacımızdan başka bir hesabımız yoktur. Ayrıca verilemeyecek hiçbir de hesabımız yoktur. Sosyal demokrasiye gönül vermiş, en zor günde bile, partinin baraj altında kaldığı günde bile partisini terk etmemiş Cumhuriyet Halk Partisi sevdalısı bir Bucalı olarak, daha çağdaş ve yaşanabilir örnek bir kent yaratmak için çıktığım bu yolda tüm Bucalı hemşerilerimden destek istiyorum’ dedi.

‘Şeffaf Olacağız’

Süne, göreve geldiklerinde önerilere açık, sorunların çözümü yolunda akla ve bilime dayalı çalışmaların yapıldığı şeffaf ve adil bir yönetim anlayışını egemen kılacaklarını belirterek ‘Buca halkına söz veriyorum. İlkeli, dürüst ve şeffaf yönetimin örneklerini sergileyeceğiz. Halkımızı asla kandırmayacağız. Şeffaf olacağız. Hesap da vermesini bileceğiz. Az laf çok icraat yapacağız. Yaptığımız yatırımlarda en kaliteli hizmeti, en uygun bedele mal ederek halkımızın parasını koruyacağız’  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası