Ege Postası
Geri

Yaka Otantik Pazarı 4. yılını doldurdu

Güzelbahçe'nin Yaka Mahallesi'nde har hafta pazar günü kurulan Otantik Pazar'ın 4. kuruluş yıl dönümü kutlandı. Pazarda Ege Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (EFSA) üyelerinin açtığı fotoğraf sergisi büyük beğeni topladı.
Yaka Otantik Pazarı  4. yılını doldurdu
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Aralık 2013 Pazartesi 10:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Güzelbahçe Belediyesi'nin desteğiyle Güzelbahçe Yaygın Eğitimi Destekleme ve Musiki Derneği'nin öncülüğünde kurulan Otantik Pazar'da her hafta yaklaşık 50 üretici tezgah açıyor, sebze ve meyvenin yanı sıra, börek, baklava gibi gıda maddeleri ile el emeği hediyelik ürünler satışa sunuluyor.
Yıldönümü nedeniyle düzenlenen törene, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, belediye meclis üyeleri, vatandaşlar ve fotoğraf sanatçıları katıldı. Başkan İnce, Yaka Pazarı'na her zaman destek vereceklerini belirterek, yıldönümü pastasını pazarda satış yapan kadınlarla birlikte kesti.
Törende konuşan Güzelbahçe Yaygın Eğitimi Destekleme ve Musiki Derneği Başkanı Emel Ardahanlı, Belediye Başkanı Mustafa İnce'nin desteğiyle Yaka Otantik Pazar'ını her geçen yıl daha da geliştirdiklerini söyledi.
EFSA üyelerinin pazarda açtığı fotoğraf sergisi pazara alışveriş yapmaya gelen vatandaşların büyük ilgisini çekti.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası