Ege Postası
Geri

CHP’li Yücel’den ‘aile birliği’ mutabakatına tepki :Biz Arap değil, Türk'üz!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile BAE Bakanı Buhuaid’in ‘aile birliği’konusunda mutabık kalmalarına CHP İzmir Milletvekili Av. Deniz Yücel sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. CHP’li Yücel ‘Kadim Anadolu'nun geleneklerinde kadının, ailenin, çocuğun toplumdaki yeri bellidir. Bilmiyorsanız Türk Tarihi'ni okuyun. Sosyal hayatın her alanında bu kadar Araplaşma (uzun yıllardır Anadolu'nun çeşitli kentlerinde yaşayan Arap asıllı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları kastedilmemiştir) sevdası neden? Ortadoğu'da hangi ülke ilerlemiş ki biz onları takip ediyoruz. Biz Arap değil, Türküz’ dedi.
CHP’li Yücel’den  ‘aile birliği’ mutabakatına tepki :Biz Arap değil, Türk'üz!
Haberler / Politika
30 Temmuz 2023 Pazar 18:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Bakanı ve Toplum Kalkınma İdaresi Genel Direktörü Hessa Bint Essa Buhumaid’in Ankara’da görüşmelerinin ardından Bakanlıktan yapılan açıklamada iki ismin “aile birliği” konusunda mutabık kaldıkları ifade edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Av. Deniz Yücel sosyal medya hesabından Bakan Göktaş’ı etiketleyerek’ aile birliği’ mutabakatını ağır sözlerle eleştirdi.

CHP’li Yücel paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı @Mahi_Nur, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Bakanı ile aile birliğini sağlamak, engelli, yaşlı, kadın ve çocuklara yönelik örnek projeleri paylaşmak için mutabık kalmışlar. 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin finansörü olmakla suçladıkları BAE'yle birlikte güya aileyi, kadını, çocuğu koruyacaklar.

Sayın Bakan, BAE'yle proje tartışacağınıza İstanbul Sözleşmesi'nin yeniden yürürlüğe girmesi için çaba harcayın, İttifak ortaklarınızın 6284'ü zedelemesine müsade etmeyin.

Kadim Anadolu'nun geleneklerinde kadının, ailenin, çocuğun toplumdaki yeri bellidir. Bilmiyorsanız Türk Tarihi'ni okuyun. Sosyal hayatın her alanında bu kadar Araplaşma (uzun yıllardır Anadolu'nun çeşitli kentlerinde yaşayan Arap asıllı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları kastedilmemiştir) sevdası neden? Ortadoğu'da hangi ülke ilerlemiş ki biz onları takip ediyoruz. Biz Arap değil, Türküz"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası