Ege Postası
Geri

CHP’li gençler can dostları unutmadı

CHP Kemalpaşa Gençlik Kolları, parklara ve uygun alanlara su kapları bırakarak sokak hayvanları için örnek bir dayanışma kampanyası başlattı
CHP’li gençler can dostları unutmadı
Haberler / Yerel Politika
25 Temmuz 2025 Cuma 09:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son günlerde etkisini artıran aşırı sıcaklar, sadece insanlar için değil, sokakta yaşayan hayvanlar için de ciddi bir yaşam tehdidine dönüşmüş durumda. Bu duruma kayıtsız kalmayan Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa Gençlik Kolları, ‘Gelin birlikte yaşatalım’ çağrısıyla ilçedeki park ve uygun noktalara su kapları yerleştirerek örnek bir dayanışma çalışmasına imza attı.

DEVİREN: “BU SADECE BİR BAŞLANGIÇ”

CHP Kemalpaşa Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Deviren, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Ülkemizde ve ilçemizde yaşanan aşırı sıcaklar, sokakta yaşayan can dostlarımız için büyük bir tehdit oluşturuyor. Biz de Kemalpaşa Gençlik Kolları olarak, bu sıcak havalarda sessiz dostlarımızı yalnız bırakmamak için harekete geçtik. Ancak bu sadece bir başlangıç. Kaplardaki sular azaldığında ya da tükendiğinde, siz değerli Kemalpaşalı hemşehrilerimizden destek bekliyoruz. Unutmayalım ki bir kap su, bir can demektir.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası