Ege Postası
Geri

Çalımbay’ın takımı, Galatasaray maçında golü düşünerek oynayacak

Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçının kendileri açısından zor geçeceğini söyledi. Çalımbay, "Galatasaray maçında golü düşünerek oynarsak sıkıntı olacağını düşünmüyorum."...
Çalımbay’ın takımı, Galatasaray maçında golü düşünerek oynayacak
Haberler / Spor
25 Eylül 2013 Çarşamba 12:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çaykur Rizespor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçının kendileri açısından zor geçeceğini söyledi. Çalımbay, "Galatasaray maçında golü düşünerek oynarsak sıkıntı olacağını düşünmüyorum." dedi.

Takımın Mehmet Cengiz Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamada bulunan Çalımbay, sezona 5 maçta 4 galibiyet ve 12 puan alarak iyi bir başlangıç yaptıklarını hatırlattı. Haftasonu Galatasaray ile çok zorlu bir maç yapacaklarını ifade eden Çalımbay, şöyle konuştu:

"Galatasaray çok iyi bir ekip. Rakibi gözümüzde büyütmeden puan veya puanlarla dönmek hedefindeyiz. Türk Telekom Arena bambaşka, seyircisi ile bütünleşince çok daha zor. Tek korkum takımımın ürkek oynamaları. Galatasaray maçında golü düşünerek oynarsak sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Galatasaray'da kim oynamazsa oynamasın eksikliği hissedilmez. Felipe Melo bir eksiklik değil. Galatasaray'ın Juventus maçı var. Belki de bizim maça çok farklı bir kadro ile çıkabilir. Çünkü Juventus maçı çok zor. Kaybettikleri taktirde şansları azalabilir. Bizim maç da çok zor olacak.

Galatasaray maçında oynamayı, kazanmayı düşünmezsek işimiz çok zor olur. Bizi üzen gelişmeler de var. Eren Albayrak belki de bir ay yok. Kıvanç Karakaş sakat, Sercan Kaya'nın oynayıp oynamayacağı belli değil. Kweuke tam hazır değil. Bu eksiklikler işlerimizi çok zorlaştıracak."

TERİM'İN GİDİŞİ BİRDEN BİRE OLMAMIŞTIR

Galatasaray ile yollarını ayıran Fatih Terim’in durumunu değerlendiren Çalımbay, "Böyle bir karar birdenbire verilmemiştir, daha önceden konuşulmuştur. Fatih Terim Galatasaray'a çok şeyler vermiş bir isim. Ayrılmasında mutlaka başka sebepler vardır, hayırlısı olsun. Fatih Hoca Galatasaray'dan iyi şeyler vererek ayrılıyor, en kutsal yere gidiyor. Onu çok önemli maçlar bekliyor. İnşallah çok çok başarılı olur." diye konuştu.

Beşiktaş-Galatasaray arasında oynanan ve sonrasında çıkan saha olayları nedeniyle yarıda kalan derbi maçı sonrası en çok Beşiktaş kulübünün zarar göreceğini ifade eden Çalımbay, Türkiye’de bu tür olayların son bulması temennisinde bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası