Ege Postası
Geri

Çalınan parasını bulması için muskacıya para gönderdi, dolandırıldı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, evinden çalınan bin 500 TL’yi kimin çaldığını öğrenmek için muskacıya 200 TL gönderen 80 yaşındaki şahıs dolandırıldı.     İnegöl’de yaşayan 80 yaşındaki M.T.’nin, evde bulunmadığı...
Çalınan parasını bulması için muskacıya para gönderdi, dolandırıldı
Haberler / Güncel
30 Ağustos 2013 Cuma 10:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa’nın İnegöl ilçesinde, evinden çalınan bin 500 TL’yi kimin çaldığını öğrenmek için muskacıya 200 TL gönderen 80 yaşındaki şahıs dolandırıldı.

    İnegöl’de yaşayan 80 yaşındaki M.T.’nin, evde bulunmadığı sırada içeri giren kimliği belirsiz kişiler tarafından içerisinde bin 500 TL parası bulunan cüzdanını çaldı. Parasını kimin çaldığını öğrenmek için muskacıların eline düşen yaşlı adam, isminin K.Y. olduğunu söylediği bir kişi ile parasını bulması için 200 TL’ye anlaştı.

    Muskacının belirttiği adrese posta yolu ile 200 TL gönderen M.T., dolandırıcıya bir daha ulaşamadı. Hem bin 500 TL’sinden hem de 200 TL’den olan yaşlı adam polise başvurdu.

    Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası