Ege Postası
Geri

Çalışkan'dan çöp çıkışı; Hedefinde Kocaoğlu!

Yamanlar'a yapılması düşünülen katı atık bertaraf tesisine yönelik karşı tavrıyla bilinen Karşıyaka Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Hüseyin Çalışkan, sosyal medyada yaptığı paylaşımıyla dikkat çekti. Çalışkan Kocaoğlu'nun tesis konusunda AK Parti ile anlaştığını iddia etti. Karşıyaka Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı'ndan şok paylaşım:
Çalışkan'dan çöp çıkışı; Hedefinde Kocaoğlu!
Haberler / İzmir
21 Nisan 2016 Perşembe 09:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGE POSTASI - İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Yamanlar'da yapılması düşünülen katı atık berataraf tesisine yönelik karşı duruşuyla bilinen Karşıyaka Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Hüseyin Çalışkan, sosyal medya üzerinden şok bir paylaşımda bulundu.

DAHA ÇOK BİLENİRİZ

Çalışkan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, belediye binası önünde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu karşıladığı ve CHP tabanında da tepki çeken fotoğrafı paylaşarak , “ Sürecin başından bu yana söylüyorum. AKP ve Kocaoğlu çöp tesisinin yeri konusunda bir anlaşmanın içindeler. Bir gün öğreneceğiz elbet hiç bir şey gizli kalmaz. AKP ile Kocaoğlu'nun anlaşması da bize vız gelir. Daha çok bileniriz. Yamanlar Dağına Çöp Tesisi Yaptırmayacağız. Bunu bilin efendiler” diye yazdı.

MENEMEN YAPMIŞTI

Karşıyaka Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı ve Karşıyaka Kent Konseyi Eski Başkanı Hüseyin Çalışkan, Büyükşehir'in çöpün yeni adresi olarak Yamanlar'ı belirlemesi sonrası yaptığı sert açıklamalarla dikkat çekmiş, tesisin yapılması planlanan alana giderek Başkan Kocaoğlu’nu menemen yemeye davet etmişti.

Kocaoğlu geçtiğimiz günlerde Kuzey Bölgesi Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi'nin ÇED'inin çözümü için Bakanlar Kurulu’nun 3 etkin ismi Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ile Ankara’da bir araya gelmişti. Görüşme olumlu geçmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası