Ege Postası
Geri

Çalışkan'dan 'menemen' hamlesi!

Büyükşehir Belediyesi'nin Yamanlar'a yapmayı planladığı çöp depolama tesisine karşı çıkan çiçeği burnunda Karşıyaka Kent Konseyi Başkanı, Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çalışkan kamuoyu oluşturmak adına farklı bir uygulamaya imza atacak. Geçtiğimiz ay “cesedimi çiğnemeden o tesisi oraya yapamazsınız” çıkışı yapan Çalışkan, çöp tesisinin yapılması düşünülen alanda menemen yiyecek.Çalışkan, Salı günü öğle saatlerinde gerçekleştirilecek etkinlikle bölgenin verimliliğine dikkat çekecek.
Çalışkan'dan 'menemen' hamlesi!
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Eylül 2013 Pazartesi 15:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Karşıyaka Yamanlar'a yapmayı planladığı çöp depolama ve bertaraf tesisi ile ilgili yaşanan tartışma sürerken, projeye en başından beri karşı çıkan Karşıyaka Belediyesi kamuoyunun dikkati çekmek adına farklı bir uygulama yapacak. Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’la birlikte projeye başından beri karşı çıkan ve CHP Büyükşehir Grup Toplantısı’nda “gerekirse partiden ihraç edin ama tesisi yapmak için cesedimi çiğnemeniz lazım” çıkışında bulunan Karşıyaka Kent Konseyi Başkanı ve Karşıyaka Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çalışkan çöp tesisinin yapılması düşünülen alanda menemen yiyecek. Çalışkan,Salı günü öğle saatlerinde gerçekleştirilecek etkinlikle bölgenin doğasına, suyunu ve güzelliklerine dikkat çekecek.

Menemen: Domates, biber, yumurta ve isteğe bağlı soğan kullanılarak yapılan yemek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası