Ege Postası
Geri

MHP İzmir Kadın Kolları Bayındır’da Halk Pazarını Gezdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Kadın Kolları, Bayındır’da halk pazarını gezdi, halkın ve esnafın sorunlarını dinledi. MHP’nin projelerinin de anlatıldığı, yaklaşık 50 kişilik ekiple gerçekleştirilen Bayındır gezisinde MHP üyeleri halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.
MHP İzmir Kadın Kolları Bayındır’da Halk Pazarını Gezdi
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Eylül 2013 Pazartesi 11:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Yerel seçim çalışmaları kapsamında, alan çalışmalarına aralıksız devam eden MHP İzmir İl Kadın Kolları, bu defa da İzmir’in Bayındır ilçesindeydi. İl Kadın Kolları Başkanı Zerrin Çalışkan Yöndem öncülüğünde, tamamı kadınlardan oluşan grup İlçe Teşkilatı’na gerçekleştirdikleri ziyaretin ardından Bayındır halk pazarını gezdi, halkın ve esnafın sorunlarını dinledi. Çoğunluğu köylü kadınlardan oluşan pazar esnafı kendileriyle tek tek sohbet eden MHP Kadın Kolları üyelerine büyük ilgi göstererek her konuda yaşadıkları sıkıntıları çekinmeden paylaştı.

Pazar esnafının sık sık dile getirdiği “çiftiçiyi bitirdiler”şikayeti üzerine konuşan Yöndem, “Bayındır’ın en önemli geçim kaynaklarından biri tarım ve en çok aldığımız şikayet de çiftçiyi bitirdiler şeklinde. Bu çok acı bir tablonun dile getirilmiş halidir. Köylümüz, AKP hükümetinin yanlış politikaları yüzünden sıkıntılı günler yaşarken yerel yönetimlerin günü birlik siyaset anlayışları köylümüzü yalnız bırakmıştır. Ancak biz onların sıkıntılarını görüyor, duyuyor ve biliyoruz. Köylümüz de bilmeli ki biz MHP olarak onların yanındayız” ifadelerini kullandı.

Kendilerini sarılarak, samimiyet ve memnuniyetle karşılayan kadın pazarcıların, tarlalardan binbir güçlükle elde ettikleri ürünleri ve el emeği göz nuru işlemeleri pazarda satarak ev ekonomisine katkıda bulunan fedakar Türk anneleri olduğunu kaydeden Yöndem,” Ne AKP ne CHP ne de bir başka parti bu nasırlı kadın ellerinin değerini anlamadı, MHP iktidarıyla Türk kadını layık olduğu yere taşınacaktır” şeklinde konuştu.

Bayındır gezisi sonunda geziyle ilgili bir değerlendirmede bulunan Yöndem,”Bayındır sokaklarında gezerken dükkanlarından, evlerinin balkonlarından el sallayarak, tezgahları başında bizleri sarılarak karşılayan genç, yaşlı, kadın, erkek Bayındır halkı inancımızı daha da güçlendirdi. Gördüğümüz bu ilgiyle Bayındır’da MHP iktidarının yakın olduğunu gördük” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası