Ege Postası
Geri

Çalışmayan damadını bıçaklayan kayınpedere adli kontrol kararı

Eskişehir’de bir kayınpeder, herhangi bir işte çalışmadığı için kendisini uyarıp tartıştığı damadını çıkan kavgada sırtından bıçakla yaraladı. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen kayınpederin tutuksuz yargılanmak...
Çalışmayan damadını bıçaklayan kayınpedere adli kontrol kararı
Haberler / Güncel
31 Mayıs 2013 Cuma 10:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eskişehir’de bir kayınpeder, herhangi bir işte çalışmadığı için kendisini uyarıp tartıştığı damadını çıkan kavgada sırtından bıçakla yaraladı. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen kayınpederin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına ve adli kontrol altında tutulmasına karar verildi. Öfkeli kayınpeder oturduğu yere en yakın karakola giderek imza verecek.

Olay, Emek Mahallesi Sevda Sokak'ta A.A. ile damadı N.Y. arasında yaşandı. İddiaya göre, kayınpeder A.A. uzun süredir bir işte çalışmayan damadı N.Y.'yi uyararak tavsiyelerde bulundu. Bu görüşme esnasında tartışma çıktı. Tartışma bir süre sonra taraflar arasında kavgaya dönüştü. Öfkesine hakim olamayan kayınpeder A.A. bıçakla damadı N.Y.'yi sırtından yaraladı. Ağır yaralanan damat N.Y., çağrılan 112 Acil Servis Ekipleri tarafından Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan damat N.Y.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olay sonrası damat N.Y. hastanede tedavi altına alındı. Olayı gerçekleştiren kayınpeder A.A. ise suç aleti bıçak ile gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen kayınpeder, nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ancak öfkeli kayınpeder hakkında adli kontrol kararı çıkarıldı. Buna göre kayınpeder A.A., evinin yakınındaki polis karakoluna düzenli olarak giderek imza verecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası