Ege Postası
Geri

Çalkaya insan seli ile yürüyor

Çalkaya insan seli ile yürüyorBalçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya’nın küçük gruplarla başladığı sokak yürüyüşleri vatandaşların yoğun katılımıyla adeta miting yürüyüşüne dönüyor.
Çalkaya insan seli ile yürüyor
Haberler / Yerel Politika
13 Mart 2014 Perşembe 10:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Cumhuriyet Halk Partisi’nin Balçova Belediye Başkanı Adayı Mehmet Ali Çalkaya sivil toplum örgütleri ve esnaf ziyaretlerinin ardından sokak yürüyüşlerine başladı. Seçim ofislerinden küçük guruplarla çıkarak mahalleleri gezen Mehmet Ali Çalkaya’nın yürüyüşleri, mahalledeki vatandaşların da eşlik etmesiyle adeta bir miting yürüyüşüne dönüyor. Yürüyüşe katılamayan Balçovalılar da balkonlarından Başkan Çalkaya’ya sevgi gösterilerinde bulunuyor. 

Çetin Emeç Mahallesi’nde yürüyüş yaparak vatandaşları ziyaret eden Çalkaya halkın gösterdiği ilgi ve teveccühün kendisini duygulandırdığını ifade ederek “Biz 10 yıldır kimseye yalan söylemedik. Yaptığımız işleri de yapamadığımız işleri de vatandaşımıza anlattık. Ama en önemlisi her zaman onların yanında olduk. Şimdi sokaklarda yürürken insanların sevgisini görmek beni gururlandırıyor. Demek ki doğru yoldayım” diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası