Ege Postası
Geri

Arslan'dan Çiğlililer'e pazar sözü

​Evka-5 pazaryerini ziyaret eden CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan, mahallede en büyük sorununun pazar yerinin basamak basamak yukarı çıkması olduğunu ve bu basamakların pazaryerinde alışveriş yapan vatandaşları yorduğunu belirterek, “Bu sorunu ortadan kaldırmak için Evka-5’e katlı pazar yeri yapacağız. En üst katı da sosyal tesis olacak. Mahalle sakinleri hem alışverişini yapacak hem de sosyal tesislerden yaralanıp kültürel faaliyetlerde bulunacaklar” dedi.
Arslan'dan Çiğlililer'e pazar sözü
Haberler / Yerel Politika
13 Mart 2014 Perşembe 10:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan, Çiğli’de ki en büyük sorunlardan birinin kapalı pazar yeri olduğunu ve özellikle Evka- 5 Mahallesi’nde kurulan pazar yerinin bulunduğu alanda dik yokuşların ve basamakların bulunmasının vatandaşı yorduğunu belirterek Evka-5 Mahallesi’ne kuracakları kapalı ve çok amaçlı pazar yeri ile vatandaşın sıkıntısına son vereceklerini belirtti. Arslan, “ Kuracağımız kapalı ve çok katlı pazar yeri ile vatandaşımız hem soğuk ve yağışlı havalarda rahatça alışverişini yapabilecek hem de pazar alışverişini yaptıktan sonra yapacağımız sosyal tesislerde dinlenerek yorgunluğunu atabilecek. Esnaf mağdur olmayacak, vatandaş mağdur olmayacak” dedi. 

ÇİĞLİ BERKİN’E YÜRÜDÜ
Seçim çalışmalarına Tuzla Caddesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek devam eden CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan Gezi Parkı olayları sırasında yaralanan ve uzun süre yaşam mücadelesi verdikten sonra ölümü tüm ülkeyi yasa boğan Berkin Elvan için eylem yapan Çiğli halkı ve Çiğli Belediyesi KAFESAN işçilerinin gerçekleştirdiği yürüyüşe katıldı. Anadolu Caddesi’nde gerçekleşen ve kalabalığın akın ettiği yürüyüşte ‘Berkin’i unutmayacağız, Berkin Elvan ölümsüzdür’ yazılı dövizlerle yürüyen halk Çiğli merkezde bir basın açıklaması gerçekleştirdiler.

HER YERDE TAM DESTEK
Seçim ziyaretlerine devam eden ve Çiğli’yi İzmir’in kuzey yıldızı yapacak projelerini Çiğli halkına ve esnafına anlatan Hasan Arslan, Kızılay’ın düzenlemiş olduğu kahvaltıya katıldı. Kızılay’ın yaptığı yardımların önemine dikkat çeken Arslan,  Kızılay’a sahip çıkacaklarını, Kan’ın acil değil sürekli ihtiyaç olduğunu belirtti.
İMKB Lisesinin hazırlamış olduğu 12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma programına katılımın ardından, Güzeltepe spor kulübü U15 takımını Türkiye şampiyonlar ligine uğurlayan Hasan Arslan, sporculara başarılar diledi ve  “İnşallah Çiğlimize güzel sonuçlar ile dönecekler” dedi. ziyaretin ardından Tuzla ve Anadolu caddelerinde esnaf gezileri gerçekleştiren Hasan Arslan, esnafın sorunlarını dinledi ve çözüm konusunda esnafla fikir alışverişinde bulundu. Son olarak Yenimahalle’de düzenlenen kahve toplantısına katılan Arslan,  son dönemde yaşanan olayların ve ülkenin içinde bulunduğu durum göz önüne alındığında ülkenin CHP’ye her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu dile getirdi. Arslan, “ Gencecik bir kardeşimiz günlerce komada kaldıktan sonra yaşamını yitirdi. AKP iktidarının durumu ortadadır. Tüm ülkede milyonlar Berkin için yürüdü. Bu ülkede yürüyüş yapmak ve eylem yapmak demokratik haktır. Fakat bu hakka tahammül edemeyenler var. AKP Hükümeti insanlar üzerinde baskı uyguladıkça, insanlar isyan ediyor. Gerçekten halkın istekleri doğrultusunda ya demokratik hakka saygı duyacaksınız, ya da bırakıp gideceksiniz” diye konuştu.
 
 
 
 
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası