Ege Postası
Geri

Onlarla sandıkta hesaplaşacağız

​Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Gümüşpala ve Emek mahallelerindeki vatandaş ve esnafı ziyaret etti. Coşkulu kalabalık eşliğinde vatandaşların da desteğiyle seçim ofislerini de açan Karabağ, "30 Mart'ta sandıkta görüşürüz" dedi.
Onlarla sandıkta hesaplaşacağız
Haberler / Yerel Politika
12 Mart 2014 Çarşamba 12:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Vatandaşların kendilerince kurduğu seçim ofislerinin Bayraklı'daki seçim heyecanını ve enerjisini yansıttığını dile getiren Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, yeni bir belediye olarak, 5 yıllık süreçte 50 yıllık geri kalmışlığın büyük bölümünü kapattıklarını ifade ederek, "Belediye başkanını görmek sokaktaki temizlik işçisini görmektir. Belediye hizmetlerinden yararlanmak, sokağında, mahallesinde yapılan çalışmaları, yatırımları görmektir" diye kaydetti.
"Sandıklara dikkat"
Seçim ofisleri açılışında vatandaşlara seslenen başkan Karabağ, " Bu yerel seçimlerde sandık görevlilerine büyük görevler düştüğünü belirterek, "Sandığa giden vatandaşlara dikkat etmemiz gerekiyor. Ayakkabı kutularında para taşıyanların durumu ortada. Ülyemizi çok farklı noktalara sürüklemek istiyorlar ancak biz onlara pabuç bırakmayacağız. Ülkemizi böldürmeyeceğiz, birlik ve beraberlik içinde bu seçimleri de atlatıp, onları buralardan göndereceğiz. Sandıkta hesaplaşacağız. 30 Mart'ta görüşeceğiz" diye konuştu. Yüzlerce vatandaşın desteğiyle esnaf ziyaretlerini gerçekleştiren başkan Karabağ, tek tek vatandaşlarla ilgilenerek, onları dinledi. Mahallelinin yoğun ilgisi karşısında memnuniyetini ifade eden Karabağ, "Bu heyecan hep birlikte bir dönem daha çalışacağımızın göstergesi. Bu anlamda sizlere teşekkür ederim" diye konuştu.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası