Ege Postası
Geri

Arslan'dan proje sözü

Çiğli’de yağmur çamur demeden, soğuğa aldırmadan halkın arasında, halkla el ele olmaya devam eden CHP Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli’yi İzmir’in kuzey yıldızı yapacak projelerini Çiğli halkına anlatmaya devam ediyor.
Arslan'dan proje sözü
Haberler / Yerel Politika
12 Mart 2014 Çarşamba 12:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Çiğli’de seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Çiğli’nin Halkçı Başkanı Hasan Arslan dernek ziyaretlerinden, kahve toplantılarına ve seçim ofisleri açılışlarına kadar Çiğli halkı ile kucaklaşmaya ve Çiğli’yi İzmir’in kuzey yıldızı yapacak projelerini anlatmaya devam ediyor. Yıllardır iktidar olanların bu ülkeye her geçen gün daha da zararlar vermeye devam ettiğini dile getiren Arslan, Çiğli’nin trafik sorunundan, sosyal alanlarına, kadar bütün sorunların çözüleceğini ve sosyal demokrat bir belediyenin gereklerini yapacaklarını belirtti.
 İlk olarak Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi’ni ziyaret eden ve Gaziler ile bir araya gelen Hasan Arslan, vatan için bedel ödeyen Gazilerin her toplum için değerinin ölçülemez olduğunu ifade etti. Arslan, özellikle resmi törenlerde Gazilere gerekli desteği yapacaklarını belirterek “Her zaman Gazilerimizin yanında olmaya hazırız ve onların isteklerini dileklerini gerçekleştirmek konusunda çalışacağız” dedi.

ESNAFIN VEKİLİ, ESNAFIN BAŞKANI
Gaziler Derneği ziyaretinin ardından CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam ile birlikte Köyiçi ve Egekent yolu esnaf ve mahalle ziyaretinde büve lunan Arslan esnafın sıkıntılarına ortak oldu ve esnafın beklentilerini dinledi. Esnafın her zaman yanında ve destekçisi olan CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam ile birlikte esnafı ziyaret eden Hasan Arslan, hizmete az günlerin kaldığını esnafın sorununun çözüme kavuşması konusunda gereken bütün çalışmaların yapılacağını dile getirdi.

HER YERDE TAM DESTEK
Güzeltepe-Çiğli Koop. Çamlıkent ve Yakakent Mahallelerinde esnaf gezileri gerçekleştiren Arslan, Yakakent Mahallesi’nde 1 ve 2 nolu seçim bürolarının açılışını gerçekleştirdi ve mevcut iktidarın yaptıklarına son vermek için önce 30 Mart’ta sonrada genel seçimlerde iktidar olacaklarını söyledi. Ardından Güzeltepe Mahallesi’nde Ceylan Kıraathanesi’nde seçim bürosu açılışı gerçekleştiren Hasan Arslan, Çiğli halkının hem Çiğli’ye hem de Cumhuriyet Halk Partisi’ne her zaman sahip çıktığını belirterek bu seçimde de gereken desteği vereceklerinden şüphe duymadıklarını ifade etti. Belediyeyi halkın sorgusuna açacaklarını belirten Hasan Arslan, sosyal tesislerden, parklara, kadın yaşam merkezlerinden Çiğli’nin trafik sorununu çözecek yer altı otoparklarına kadar birçok hizmeti Çiğli’ye kazandıracaklarını söyledi. Arslan açılışın ardından Yakakent Mahallesi’nde bir ev ziyareti gerçekleştirdi ve mahalle halkının sorunlarını dinledi.
 
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası