Ege Postası
Geri

Adnan Yılmaz seçmenleriyle buluştu

Yerel seçimlere sayılı günler kala AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz seçim çalışmalarını hızlandırdı. Çiğli Yeni Mahalle pazaryerinde vatandaşlar ve pazaryeri esnafıyla bir araya gelen Yılmaz’a Çiğlililer, “Sandıkta son sözümüz Adnan Yılmaz” ve “Oyumuz Çiğli’nin öz evladına, Adnan Yılmaz’a” sloganlarıyla desteklerini sundular.
Adnan Yılmaz seçmenleriyle buluştu
Haberler / Yerel Politika
12 Mart 2014 Çarşamba 12:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Doğma büyüme Çiğlili olan AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz’ı pazaryerinde gören Çiğlililer şaşkınlıklarını gizleyemezken, Yılmaz’a yerel seçim öncesi başarı dileklerinde bulundular. Çiğli’de kısa sürede taraflı tarafsız her kesimin desteğini arkasına alan AK Partili Adnan Yılmaz, pazaryeri temasları sırasında çöp, altyapı, ulaşım ve kentsel dönüşüm gibi vatandaşların kendisine ilettiği temel sorunları not aldı, çözüm için 30 Mart’ı işaret etti. Çiğli’nin artık yaşanılacak bir yer olmadığını söyleyen vatandaşlara Yılmaz, “30 Mart’ta oyumuzu ilçemizin geleceği için atacağız. Çiğli’nin makus talihini değiştirmek hepimizin elinde. Sandığa giderken bir an olsun tarafsız düşünüp oyumuzu hizmetten yana kullanalım” dedi.

İNSAN ODAKLI YEREL YÖNETİM
AK Partili belediyelerin kentlerin sadece altyapı sorunlarıyla değil, şehir sakinlerinin sorunlarına da eğilerek büyük sosyal projeleri hayata geçirdiğini vurgulayan AK Partili Adnan Yılmaz, “Altyapı kolay, onu çözeriz. Çöpü de çözecez. Yoksullar, engelliler, kimsesizler, şehit ve gazi aileleri, gençler ve çocuklarımız, yaşlılarımız için de çok çeşitli ve büyük sosyal projeler hazırlıyoruz. İnsan odaklı siyaset ve yerel yönetime inanıyoruz. Ulaşmadığımız, ihtiyacını, talebini dinlemediğimiz bir vatandaşımızı bırakmamak hedefimiz. Çiğli’yi baştan aşağıya yenileyeceğiz” diye konuştu.

HİZMET SEFERBERLİĞİ BAŞLATACAĞIM
Çiğli'nin gelişebilmesi için tek yolun Adnan Yılmaz'ın dümene geçmesi gerektiğini söyleyen vatandaşlara Adnan Yılmaz, “Merak etmeyin. Güveninizi boşa çıkartmayacağım. Göreve geldiğimizde sosyal devlet ilkesinin bütün gereklerini net bir biçimde göreceksiniz. Çiğli’de artık iş yapmazlar gidecek, yerine hizmet sevdalıları gelecek. Çiğli için hizmet seferberliğini 30 Mart’ta başlatıyoruz” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası