Ege Postası
Geri

“Kabadayıdan devrimci olmaz”

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için hazırlanan, “16 Mart’ta kumral devrimci İzmir’de” afişlerine CHP cephesinden tepkiler sürüyor. CHP’nin 2 numaralı ismi, Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, “Toplumu geriye götüren bir anlayış, insanları kavgaya sürükleyen, ötekileştiren, barıştan, özgürlükten uzak, sokak kabadayısı gibi sağa sola saldıran bir insandan devrimci olmaz. Devrim akıl, bilime, haklara, özgürlüklere saygıyı ister. Allah adına çalıp kul adına cukkalayanlardan devrimci olmaz. Erdoğan ile devrim kelimesinin yan yana gelmesi olacak iş değil” dedi.
“Kabadayıdan devrimci olmaz”
Haberler / Yerel Politika
11 Mart 2014 Salı 18:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ONUR ÇAKIR (HABER MERKEZİ) - 16 Mart Pazar günü ilk olarak Manisa’da vatandaşlara seslenecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra İzmir’e geçecek ve Gündoğdu Meydanı’nda partisinin düzenleyeceği mitinge katılacak. Erdoğan’ın İzmir ziyareti öncesi kentin farklı noktalarına siyah zemine yazılı, “16 Mart’ta kumral devrimci İzmir’de” pankartları asıldı. Pankartları hazırlayan ekibin içinde DİSK Ege Bölgesi eski Başkanı, AK Parti Karabağlar Belediye Meclis üyesi adayı Azad Fazla ve ekibi olduğu ortaya çıktı.

''GÜNAY'DAN KUMRAK DEVRİMCİ TEPKİSİ''HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

ERDOĞAN’DAN DEVRİMCİ OLMAZ!
Başbakan Erdoğan’a “kumral devrimci” benzetmesi yapılmasına bir tepki de CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’den geldi. Egepostası’na konuşan Keskin, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Hırsızlığı meşrulaştıracak devrimler yaptı. Son zamanlarda Recep Tayyip Erdoğan’ın icatları var. Dünyada bizim sayemizde yatak odalarının aynı zaman işyeri olduğunu öğrendi. Allah adına çalıp kul adına cukkalamayı öğrendik. Bu bir devrimdir. Ama geleneklerimiz, kültürümüzü, inançlarımızı alt üst eden devrimdir. Bu ‘kumral devrimci’ benzetmesi yapanları gerçekten kutluyorum. Toplumu geriye götüren bir anlayış, insanları kavgaya sürükleyen, ötekileştiren, barıştan, özgürlükten uzak, sokak kabadayısı gibi sağa sola saldıran bir insanlardan devrimci olmaz. Devrim akıl ister, bilime, haklara, özgürlüklere saygıyı ister. Allah adına çalıp kul adına cukkalayanlardan devrimci olmaz. Erdoğan ile devrim kelimesinin yan yana gelmesi olacak iş değil”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası