Ege Postası
Geri

Narlıdere’ye Gezi heykeli

Narlıdere Belediyesi, Gezi olaylarında hayatını kaybedenlere ithafen yaptırdığı Gezi heykelini törenle açacak. Heykelin açılış töreni 16 Mart Pazar günü Saa 15.00’de Narlıdere Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilecek.
Narlıdere’ye Gezi heykeli
Haberler / Yerel Politika
11 Mart 2014 Salı 15:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur yaklaşık altı metre yüksekliğindeki heykelin, özgürlük ve demokrasinin örnek bir şekilde yaşandığı Narlıdere’ye yakışacağını belirtti.
Batur “Gezi heykelini, Narlıdere’de sivil inisiyatifin kalbi olan Demokrasi Meydanı'na, Narlıdere halkı adına dikiyoruz. Gezi Parkı olaylarında demokrasi adına verdikleri mücadeleyle, halka mal olmuş direnişçiler Ethem Sarısülük, Abdullah Cömert, Ali İsmail Korkmaz, Mehmet Ayvalıtaş ve 269 gün süren yaşam mücadelesini Salı sabahı kaybeden Berkin Elvan bu heykelle Narlıdere’de, bu meydanda, aramızda ölümsüzleşecekler.  Bu kahraman direnişçileri içinden çıktığı yere yani halka ve siz gençlere emanet ediyorum. Gezi heykeline sahip çıkmak için tüm halkımızı 16 Mart Pazar günü Saat 15.00’de Narlıdere Demokrasi meydanında gerçekleştirilecek törenimize davet ediyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası