Ege Postası
Geri

Köy ziyareti değil miting'

Seçim çalışmaları için gittiği köy ve mahalle ziyaretlerinde büyük coşkuyla karşılanan CHP Urla Belediye Başkan Adayı Sibel UYAR, samimi yaklaşımı ve iddialı konuşmalarıyla güven kazanıyor.
Köy ziyareti değil miting'
Haberler / Yerel Politika
11 Mart 2014 Salı 13:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- CHP Urla ilçe Başkanı Yusuf Baratalı, Belediye Meclis Adayları ve parti üyeleri ile Urla’da ayak basılmadık yer bırakmayan UYAR, Bademler ve Yağcılar köyünde büyük bir kalabalıkla karşılaştı. Yağcılar köyünde Türk bayrakları ve çiçeklerle karşılanan UYAR ve ekibi bademler köyünde ise yoğun ilgiden dolayı, kahvede yapılması planlanan konuşmasını meydanda yapmak zorunda kaldı.

Hakkında yayılan tevatürlere “Biz ekibimle dedikodu yapmayacağız, ona ayrılan zamanı hizmet etmek için harcayacağız” diyerek meydan okudu. “Ben siyasete ilk atıldığım günden beri çalışmayı, temiz siyaset yapmayı, dedikodu yapmadan sadece işime konsantre olmayı öğrendim. Yol, asfalt, alt yapı belediyenin projeleri olamaz çünkü bunlar belediyelerin görevidir. Bizler Urla için projelerimizi hazırlarken sizlerin hayatını kolaylaştırmayı planladık. İzmir’e renk veren Bademler köyünün çiçekleri artık Urla’yı da süsleyecek. Köylünün emeğinden ekmek çıkarması için, hayatını kolaylaştırmak için çalışacağız. Önümüzdeki beş sene boyunca Urla’da yaşam değişecek” dedi.

CHP Urla İlçe Başkanı Yusuf BARATALI “kırk üç yaşındayım, altı yıldır siyasetin içindeyim. Avukatım. Hayatta hiçbir şey öğrenemediysem, haddimi bilmeyi öğrendim. Bademler köyünden yetişip Bakanlık yapmış Mahmut Türkmenoğlu ve yine Bademler köyünde yetişmiş Milletvekilliği yapmış Türkan Miçooğulları, Atatürkçü, laik, çağdaş, aydın, demokrat Bademler köyü halkı huzurunda siyaset yapmak benim haddimi aşar. Ben bu akşam burada sizlerden oy istemiyorum. Sizler bugüne kadar sergilediğiniz tavırla zaten gereğini yapacaksınızdır. CHP dışında verilecek her oy hükümete yarayacaktır.  Gönül rahatlığı ile söylüyorum ki, yolda yürürken, arabada dolaşırken, meydanlarda konuşurken yüzümüzü yere eğdirmeyecek, utanmayacağımız bir adayımız var” diyerek Bademler köyü halkına seslendi.

Bademler köyü muhtarı Mehmet UYSAL ise CHP Urla Belediye Başkan Adayı Sibel UYAR’a çiçek vererek “adayımızın arkasındayız” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası