Ege Postası
Geri

Çöp sorununu çözmek boynumun borcudur

Seçim çalışmalarına hemşeri derneği ziyaretleriyle devam eden AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, Ege Denizlililer Derneği’nin açılışına katıldı. Kendisinin de eski bir dernekçi olduğunu söyleyen Adnan Yılmaz, derneklerin yaygınlaştırılması ve gelişim gösterebilmesi için elini taşın altına sokmaya hazır olduğunu söyledi. Yılmaz ayrıca Çiğli’nin çöp sorunu hakkında da açıklamalarda bulunarak, “Artık güzel ilçemin bu sorunla anılmasından bıktım. Yönetime geldiğimde bu sorunu çözmek boynumun borcudur” dedi.
Çöp sorununu çözmek boynumun borcudur
Haberler / Yerel Politika
11 Mart 2014 Salı 12:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, Ege Denizlililer Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılışına katıldı. Derneğin açılış kurdelesini kesen AK Partili Yılmaz, kendisinin de eski bir dernekçi olduğunu belirterek, 1995 yılında açılan Çiğli Sanayiciler ve İş adamları Derneği’nin Kurucu Başkanı olduğunu hatırlattı. Açılış sonrası bir konuşma gerçekleştiren Yılmaz, “Derneklerin yaygınlaşması, gelişim göstermesi konularında üzerimize düşeni yapmaya, elimizi taşın altına sokmaya hazırız. Ege Denizliler Derneği açılışı, tüm Çiğli’ye ve Türkiye’ye hayırlı olsun” dedi.
 
KÜLTÜR KAYNAŞMASI SAĞLANACAK

Derneklerle ilgili olarak çok önemli çalışmalarının olduğunu söyleyen Adnan Yılmaz, farklı kültürlere sahip olan derneklerin bir araya gelip bir kültür kaynaşması içerisinde olacaklarını belirtti. Derneklerde görev alan vatandaşların eğitim, sağlık gibi birçok konuda eğitimden geçerek, çeşitli kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde olmalarını sağlayacaklarını sözlerine ekleyen Adnan Yılmaz, “Derneğe sahip çıkmak ve o derneği ayakta tutmak maalesef yeterli kalmıyor. Derneği yaşatmak ve amacına uygun kullanmak için genç nesillere yönelik uygun bir altyapının oluşturulması gerekiyor. Biz her türlü dernekçilik faaliyetlerini desteklemeye hazırız’’ diye konuştu.


“BU SORUNDAN BIKTIM”

Açılış sonunda ilçede dernek ziyaretlerine devam eden AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, Karslılar Derneği’nde de temaslarda bulunarak üyelerle bir araya geldi. Çiğli’nin birçok mahallesi için kalkınma planları olduğunu söyleyen Yılmaz, Çiğli’nin çöple anılmasını artık kabul edemediğini söyledi. Yönetime geldiğinde çöp sorununu kesinlikle çözeceğini ifade eden Yılmaz, “Bu sorunu çözmek boynumun borcudur” dedi. Çiğli’yi turizm merkezi haline getirmek için birçok projelerinin olduğunu da söyleyen Adnan Yılmaz, Çiğli sahilinin doğal bir güzelliğe sahip olduğunu belirterek, gerekli turizm çalışmalarıyla birlikte bu sağlam temelin üzerine çok güzel alanlar oluşturacaklarını sözlerine ekledi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası