Ege Postası
Geri

Çam’dan Atatürk Müzesi sorusu

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in yazılı olarak yanıtlaması istemiyle bir soru önergesi vererek restorasyon amacıyla iki yıldır kapalı tutulan İzmir Atatürk Müzesi’nin ne zaman açılacağını sordu.
Çam’dan Atatürk Müzesi sorusu
Haberler / Politika
8 Kasım 2013 Cuma 15:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - İzmir’in simge mekanlarından biri olarak bilinen İzmir Atatürk Müzesi’nin restorasyon gerekçesiyle iki yıldır kapalı bulunduğunu belirten Musa Çam, Bakan Çelik’e "2013 yılında tamamlanması öngörülmüş ve kamuoyuna bu şekilde bilgi verilmiş olan İzmir Atatürk Müzesi’nde, çalışmaların henüz başlamamasının nedeni nedi? Proje aşamasının bu kadar uzun sürmesinin sebebi nedi? Amaçlanan, müzenin restorasyonu mudur yoksa müze yerine bir başka tasarrufta mı bulunulacaktı? Örneğin AVM projesi gündemde midi? Projenin onaylanmasının ardından nasıl bir yol izlenecekti? Müzenin kaç yıl daha kapalı kalması öngörülmektedi? Projenin hazırlanmasına kadar geçen sürede Müze neden ısrarla kapalı tutulmuştu? Müze içinde yer alan eşyanın durumu nedi? Korumaya alınmışlar mıdı? Müzenin açılması için bir son tarih var mıdır" diye sordu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası