Ege Postası
Geri

Çamdibi’nde sıcak kucaklaşma

Bornova’da, Çamtuna Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde vatandaşlarla biraraya gelen CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Bornova Belediyesi’nin 160 milyon liralık bütçesiyle ilçeyi yatırım cenneti yaptığını söyledi.
Çamdibi’nde sıcak kucaklaşma
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Eylül 2012 Cuma 09:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 İZMİR- İstanbul’da 160 milyon liranın sadece 1 kilometrelik metro için harcandığını söyleleyen Engin, “Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ise bu parayla personel maaşını ve giderleri karşılayıp borç yapmadan onlarca büyük yatırım yapıyor. Bornovalılar çok şanslı” dedi

Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve CHP Bornova İlçe Başkanı Enver Dündar ile birlikte Çamdibi’ndeki Çamtuna Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleriyle biraraya geldi. Çamdibi sakinleri, göreve geldiği günden bu yana halkla içiçe olan Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’a büyük ilgi gösterirken, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin de Sındır’ın hizmetlerinden övgüyle sözetti.

İzmir’de yerel yönetimlerin çok büyük yatırımlar yaptığını, Bornova Belediyesi’nin de yatırımlarıyla ön plana çıktığını söyleyen CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, “Bornova Belediyesi İstanbul’da sadece 1 kilometre metronun yapımı için harcanan 161 milyon lirayla çok büyük yatırımlar yapıyor” dedi. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin metronun kilometresini 65 milyon liraya malettiğini söyleyen Engin, “İzmir’de yerel yönetimler hem çok verimli projeler yapıyorlar hem de çok ucuza malediyorlar. Bornova Belediyesi de pek çok projeyi ardı ardına hayata geçiriyor” dedi.
Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır da halka en iyi hizmeti götürmek için çalıştıklarını belirterek, “Bornova Belediyesi’nin bütçesini en iyi şekilde kullanmak için gayret ediyoruz. Bütçemizi her sene daha da artırarak daha fazla yatırım ve hizmet götürmenin mücadelesi içindeyiz. 90 milyon lira olarak devraldığımız bütçeyi 3 yılda 161 milyon liraya çıkardık. Sadece bu yıl yaptığımız yatırımların tutarı 50 milyon lirayı aşıyor.  Tüm bu yatırımları da öz kaynaklarımızla yapıyoruz” diye konuştu.
Çamtuna Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Engin Kaya, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, CHP Bornova İlçe Başkanı Enver Dündar ve Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ı ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Dernek binasındaki toplantıda vatandaşlar Engin, Dündar ve Sındır’la fotoğraf çektirerek sevgi gösterisinde  bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası