Ege Postası
Geri

Cameron: ABD vurmazsa Esed yine kimyasal silah kullanır

Parlamentonun reddetmesi sebebiyle Suriye'ye planlanan askeri müdahalenin dışında kalan İngiltere'nin Başbakanı David Cameron, ABD'nin askeri müdahaleden vazgeçmemesi gerektiğini söyledi. Muhalefetteki İşçi Partisi'nden bir vekilin sorusuna...
Cameron: ABD vurmazsa Esed yine kimyasal silah kullanır
Haberler / Dünya
4 Eylül 2013 Çarşamba 15:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Parlamentonun reddetmesi sebebiyle Suriye'ye planlanan askeri müdahalenin dışında kalan İngiltere'nin Başbakanı David Cameron, ABD'nin askeri müdahaleden vazgeçmemesi gerektiğini söyledi.

Muhalefetteki İşçi Partisi'nden bir vekilin sorusuna cevap veren Cameron, ABD Başkanı Barack Obama'nın Suriye konusunda net bir kırmızı çizgi ilan ettiğini hatırlattı. İngiltere başbakanı, bu ilandan sonra harekattan vazgeçilmesi durumunda rejimin kimyasal silahlarla başka saldırılar da düzenleyebileceğine dikkat çekti.

Parlamento kararı sebebiyle kendilerinin Suriye'ye karşı bir harekatta rol alamayacağını belirten Cameron, fakat dünyanın Esed rejimine sert bir cevap vermesi gerektiğini kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası