Ege Postası
Geri

Çamlaraltı Koleji'nde mezuniyet sevinci

İzmir Özel Çamlaraltı Koleji’nde 2015-2016 öğretim yılı 8’inci sınıf öğrencileri için okul bahçesinde kep töreni düzenlendi.
Çamlaraltı Koleji'nde mezuniyet sevinci
Haberler / İzmir
7 Haziran 2016 Salı 10:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 

 

Mezunlar, eğitim meşalesini ellerinde taşıyarak tören alanındaki yerlerini aldı. Heyecan ve duygu dolu anların yaşandığı kep töreninde öğrencileri öğretmenleri ve aileleri de yalnız bırakmadı. Düzenlenen törende mutlulukları yüzlerinden okunan mezunlar, diplomalarını, yöneticilerin ve öğretmenlerinin elinden aldı.

62'nci yılı geride bırakan Çamlaraltı Koleji'nin Cumhuriyetçi çağdaş bireyler yetiştirmeyi ilke edindiğini söyleyen okul müdürü Gülçağ Gençer yeni mezunlara bundan sonraki eğitim yaşamlarında başarılar diledi.

 

Gençer, konuşmasında öğrencileri, yetenekli oldukları ve kariyerlerine devam etmek istedikleri alanda temeli sağlam, ufku geniş ve donanımlı bilgi birikimleriyle yetiştirdiklerini kaydederek şunları söyledi: “Hem ulusal, hem de uluslararası platformlarda yüksek başarı gösteren Çamlaraltı Koleji öğrencileri, Atatürk ilkelerine bağlı, eleştirel düşünmeyi bilen, sosyal becerilerle donanmış ve etkin iletişim kurabilen, ahlaklı bireyler olarak yollarına devam ediyor”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası