Ege Postası
Geri

Çanakkale Şehitleri Bayraklı’da da unutulmadı

Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yıl dönümü Bayraklı’da da kutlandı. Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlayan etkinliklerde öğrenciler, anma programı kapsamında gösteriler sundu. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi ve fedakar milletimizi; saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.
Çanakkale Şehitleri Bayraklı’da da unutulmadı
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Mart 2022 Cuma 12:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bayraklı Sevgi Yolu’ndaki Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen törende, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Kaymakam İbrahim Süha Karaboran, askeri erkan, Gaziler, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar bir araya geldi. Atatürk Anıtı’na çelenkler bırakıldı.

ÖĞRENCİLERDEN ÇANAKKALE GÖSTERİSİ

Çelenk sunumlarının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kutlama programı düzenlendi. Fatma Hikmet Kaşerci Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri oratoryo gösterisi sundu.

Öğrenci korosu eşliğindeki tiyatro ve müzik dinletisi ile zeybek ekibi gösterileri beğeni topladı. Program kapsamında düzenlenen mektup yazma yarışmasında dereceye girenlere de ödüller verildi. Etkinlik sonunda Çanakkale şarkısı hep bir ağızdan seslendirildi.

MİNNETLE ANIYORUZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Çanakkale Zaferi'nin 107’nci yıl dönümünde; bu onurlu savaşta adını tarihe altın harflerle yazdıran başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi ve fedakar milletimizi; saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası