Ege Postası
Geri

Çanakkale Türkçe Olimpiyatları'na hazır

Çanakkale'de ilk defa yapılacak Türkçe Olimpiyatları'nın hazırlıkları tamamlandı. 21 ülkeden 70 öğrenci, çarşamba günü saat 21.00'da 18 Mart Stadyumu'nda gösteri yapacak. Bu yıl 11'incisi düzenlenen Türkçe Olimpiyatları'nın bir...
Çanakkale Türkçe Olimpiyatları'na hazır
Haberler / Güncel
11 Haziran 2013 Salı 15:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çanakkale'de ilk defa yapılacak Türkçe Olimpiyatları'nın hazırlıkları tamamlandı. 21 ülkeden 70 öğrenci, çarşamba günü saat 21.00'da 18 Mart Stadyumu'nda gösteri yapacak.

Bu yıl 11'incisi düzenlenen Türkçe Olimpiyatları'nın bir etkinliği Çanakkale'de ilk defa yapılıyor. 12 Haziran'da 18 Mart Stadyumu'nda gerçekleştirilecek ve binlerce kişinin katılacağı etkinliğin hazırlıkları tamamlandı. Çarşamba günü kente gelecek 21 ülkeden öğrenciler saat 13.00'te şehrin girişi olan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi önünde karşılanacak. Buradan kortej eşliğinde otobüslerle şehir turu yapılacak ve kordonda bulunan Truva Atı'nın önünde toplanıp hatıra fotoğrafı çekilecek. Ardından öğrenciler buradan yürüyerek şehri gezecek.

Şehir turunun ardından öğrenciler Çanakkale Valisi Ahmet Çınar ve Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ı makamında ziyaret edecek. Ziyaretin ardından programın ana sponsoru Miller Oto'ya geçecek çocuklar, saat 21.00'de de şehir stadyumunda Çanakkale halkına şarkılar, şiirler sunumu yapacak. Ayrıca kordona kurulacak bir dev ekranda 5 bin kişinin orada etkinliği seyretmesi sağlanacak. Stadyumda yapılacak düzenleme ile 25 bin kişi orada misafir edilecek. Programa Çanakkale'nin tüm ilçelerinden çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası