Ege Postası
Geri

Çanakkale'de sağanak: Dereler taştı, yollar göle döndü

Çanakkale’nin birçok ilçesinde sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Bazı bölgelerde dereler taşarken, yollar göle döndü.
Çanakkale'de sağanak: Dereler taştı, yollar göle döndü
Haberler / Güncel
16 Aralık 2023 Cumartesi 08:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde akşam saatlerinden itibaren başlayan sağanak yağış nedeniyle caddeler göle döndü, evleri su bastı.

Çanakkale'de sağanak: Dereler taştı, yollar göle döndü - 2

Meteorolojinin Çanakkale ve çevreleri için sarı kodlu uyarıda bulunmasının ardından akşam saatlerinden itibaren Lapseki ilçesinde sağanak yağış etkili oldu. Zaman zaman şiddetli yağan yağmur ve oluşan su birikintileri caddelerde yürümeyi güçleştirdi. Cadde ve sokaklarda küçük su birikintileri oluştu.

Çanakkale'de sağanak: Dereler taştı, yollar göle döndü - 3

Koca Ahırlı Mevkii ve Ayazma Deresi mevkiinden gelen çevre yolu üzerindeki bazı evlerin otoparklarına su bastı. Lapseki Belediyesi ekipleri sağanak yağış nedeniyle yollarda biriken suların tahliyesi için rögar kapaklarının tıkanmaması için temizlik çalışması yaptı.

Çanakkale'de sağanak: Dereler taştı, yollar göle döndü - 4

BAHÇE VE TARLALAR GÖLE DÖNDÜ

Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Çardak beldesinde sağanak yağış etkili oldu. Ova Mahallesinin bazı evlerin bahçeleri ile tarlalar sular altında kaldı. 

Çanakkale'de sağanak: Dereler taştı, yollar göle döndü - 5

Sağanak yağış nedeniyle Ova Mahallesinde bazı evlerin bahçeleri ile tarlalar sular altına kaldı. Tarlada bulunan traktörün büyük bir bölümü sağanak yağış nedeniyle sulara gömüldü.

Çanakkale'de sağanak: Dereler taştı, yollar göle döndü - 6

KEPEZ DERESİ TAŞTI

Çanakkale’de sağanak yağış nedeniyle Kepez Deresi taştı. Dardanos ve Güzelyalı köylerine giden sahil yolu trafiğe kapatıldı.

Çanakkale'de sağanak: Dereler taştı, yollar göle döndü - 7

Kuvvetli yağışla birlikte sel suları köprünün üstünden akmaya başladı. Bazı tekneler zarar gördü. Dardanos ve Güzelyalı köylerine giden sahil yolu trafiğe kapatıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası