Ege Postası
Geri

Çanakkale şehitliklerinde 23 Nisan yoğunluğu yaşandı

Çanakkale şehitliklerinde 23 Nisan yoğunluğu yaşandı. Aileleriyle birlikte gelen çocuklar, bayramlarını şehitliklerde geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Türkiye'nin dört bir yanında 23 Nisan Millî Egemenlik Çocuk Bayramı...
Çanakkale şehitliklerinde 23 Nisan yoğunluğu yaşandı
Haberler / Güncel
23 Nisan 2013 Salı 14:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çanakkale şehitliklerinde 23 Nisan yoğunluğu yaşandı. Aileleriyle birlikte gelen çocuklar, bayramlarını şehitliklerde geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Türkiye'nin dört bir yanında 23 Nisan Millî Egemenlik Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bugünü fırsat bilen bazı belediyeler ve sivil toplum kuruluşları, Çanakkale'ye turlar düzenledi. Uzun yolculuğun ardından sabah saatlerinde Gelibolu Yarımadası'ndaki şehitliklere varan çocuklar ve aileleri, Namazgah Tabyası'ndan itibaren şehitlik turuna başladı. Rehberlerden bilgi alan ziyaretçiler, Şehitler Abidesi'ni de gördükten sonra serbestçe dolaşıp bol bol fotoğraf çekti. Yoğunluk sebebiyle abidenin önündeki tören alanı bayram yerine döndü.

İstanbul'dan gelen 4. sınıf öğrencisi İpek Dirikolu, 23 Nisan'ı burada geçirmekten mutlu olduğunu söyledi. 3. sınıf öğrencisi Bera Alak da çok güzel bir bayram olduğunu belirterek, burada kutlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Ziyaretçiler, yarımadadaki şehitlikleri gezdikten sonra akşam saatlerinde dönüşe geçecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası