Ege Postası
Geri

Canik Belediye Başkanı Genç: Ekip ruhu çok önemli

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, belediyede görev yapan Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları ile birlikte Samsun'un en büyük meydanı olan Adnan Menderes Demokrasi Meydanı ve yeni hizmet binasını gezdi.     Eserleri...
Canik Belediye Başkanı Genç: Ekip ruhu çok önemli
Haberler / Güncel
25 Nisan 2013 Perşembe 16:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, belediyede görev yapan Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları ile birlikte Samsun'un en büyük meydanı olan Adnan Menderes Demokrasi Meydanı ve yeni hizmet binasını gezdi.

    Eserleri Samsun'a birlikte kazandırdıklarına dikkat çeken Başkan Genç, "Başarı ekip işidir. Birlikte başarmanın mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz. Çünkü yaptığımız her eser tarihe birer kayıttır, birer mühürdür." dedi.

    Günlük hesaplar yapmadıklarını, insanlığın hizmetine kalıcı hizmetler bıraktıklarını belirten Başkan Genç, "Bu meydan, bu belediye binası, kültür merkezi, spor merkezi, üniversitemiz hepsi bu şehrin birer değeridir. Onlarca yıl şehrimizin insanlarına hizmet edecektir. Bizler insanlarımız hayatlarını kolaylaştırmak, onlara daha iyi yaşam olanakları oluşturmak ve şehrin standartını yükseltmek için çalışıyoruz. Halkımız bizi hizmet etmemiz için görevlendirdi. Bu sorumluluğu her zaman omuzlarımızda hissediyoruz." diye konuştu.

    Osman Genç, Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nın Samsun'un büyük bir ihtiyacını karşılayacağını kaydetti. Başkan Genç, yeni hizmet binasının teknolojik alt yapısıyla örnek olduğunu ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası