Ege Postası
Geri

Canik'ten örnek çalışma

Samsun merkeze bağlı Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü örnek bir çalışmaya imza atarak topladıkları mavi kapaklarla engelli bir vatandaşı tekerlekli sandalye sahibi yaptı.    Canik Belediyesi Temizlik İşleri...
Canik'ten örnek çalışma
Haberler / Güncel
9 Eylül 2013 Pazartesi 17:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Samsun merkeze bağlı Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü örnek bir çalışmaya imza atarak topladıkları mavi kapaklarla engelli bir vatandaşı tekerlekli sandalye sahibi yaptı.

    Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, tekerlekli sandalye kampanyası çerçevesinde mavi kapak topladı. Toplanan mavi kapaklarla tekerlekli sandalye alan Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli, Yavuz Selim Mahallesi'nde oturan ve şeker hastalığı sebebiyle yatağa mahkûm olan yürüme engelli Dursun Cömert'i sevindirdi. Cömert'e tekerlekli sandalyesini Birim Müdürü Hakan Ortaç teslim etti. Tekerlekli sandalyeye kavuşan ve binerek ilk gezintisini yapan Cömert, Ortaç ve ekibine teşekkür etti.

    Geçirdiği rahatsızlık sonucu uzun süredir yürüyemediğini ve yatağa mahkûm olduğunu ifade eden Cömert, "Hastalığım nedeniyle dışarıya çıkamıyordum. Bana bu imkanı sağlayanlardan Allah razı olsun." dedi.

    Canik Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğe önem verdiklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Mustafa Erbay da, "Belediyecilik sadece yol, kaldırım yapıp, sokakları temizlemek değildir. Bunun da ön güzel örneğini Dursun amcamızın yüzündeki mutluluktan daha iyi görebiliyoruz. Bu tür çalışmalara imza atmak bizleri de mutlu ediyor." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası