Ege Postası
Geri

Cansız bedenleri çıkarıldı

JAK Timleri ve enkazı bulan Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, dün düşen uçağın pilotu Hamdi Yılmaz ve uçuş eğitim verdiği öğrencisi Merve Altun'un cansız bedenlerini uçaktan çıkardı.
Cansız bedenleri çıkarıldı
Haberler / Güncel
20 Kasım 2018 Salı 17:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ankara'dan Aydın'ın Karacasu ilçesine gelen Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı Arama-Kurtarma Timi'nde (JAK) görevli 23 kişilik ekibi taşıyan helikopter, dün dağlık alana düşen tek motorlu Cessna 172 tipi eğitim uçağının enkazının bulunduğu yakındaki bir bölgeye indi. Burada iki savcı ile buluşan JAK Timi, arazi koşullarındaki bir saatlik zorlu yürüyüşün ardından enkaza ulaştı. Yoğun sis bulunan bölgede, savcıların yaptığı incelemenin ardından uçağın kara kutusuna da ulaşıldı. Kara kutu, incelenmek üzere alındı.

JAK Timleri ve enkazı bulan Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, pilot Hamdi Yılmaz ve uçuş eğitim verdiği öğrencisi Merve Altun'un cansız bedenlerini uçaktan çıkardı. Cenazeler, ekipler tarafından taşınarak yaklaşık 5 kilometre mesafedeki yola götürüldü. Burada AFAD'ın arazi araçlarına konulan cenazeler, Karacasu ilçesine bağlı Dikmen köyüne götürülmek üzere yola çıkarıldı. 

CENAZELER MORGA GÖTÜRÜLDÜ 

Aydın Çıldır Havalimanı'ndan kalktıktan bir süre sonra düşen ve enkazı ertesi gün Karacasu ilçesi Yenice Mahallesi'ndeki dağlık alanda bulunan tek motorlu Cessna 172 tipi eğitim uçağının pilotu Hamdi Yılmaz ve uçuş eğitimi verdiği öğrencisi Merve Altun'un cansız bedenleri, Karacasu ilçesinin kırsal Dikmen Mahallesi'ne getirildi. Cenazelerin buradaki Mahalle Meydanı'nda hazır bekletilen 1'i Karacasu, diğeri ise Kuyucak Belediyesi'ne ait cenaze araçlarına nakledilmesi beklenirken, bundan vazgeçilip dağlık bölgeden indirilerek, Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerine ait arazi aracı ile bekletilmeden Karacasu Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü. 

Bu arada dağlık alanda uçağın enkazını inceleyen ekipler, uçağın düşme nedeninin yoğun sis olduğunu bildirdi. Yoğun sis nedeniyle pilotun dağı fark etmemiş olabileceği ifade edildi. 

YOĞUN SİSTE DAĞA ÇARPMIŞ 

Aydın Çıldır Havalimanı'ndan dün kalktıktan bir süre sonra düşen ve enkazı bugün Karacasu ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'ndeki dağlık alanda bulunan, tek motorlu Cessna 172 tipi eğitim uçağının, ilk belirlemelere göre yoğun sis nedeniyle dağa çarparak, düştüğü ortaya çıktı. (DHA) 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası