Ege Postası
Geri

Çarpıp kaçtı, 3 ay sonra yakalandı

Adana’da yolun karşısına geçmek isteyen bir gencin ölümüne yol açan otomobil sürücüsü, kazadan 3 ay sonra yakalandı. Polisin uzun süren araştırmasından sonra tespit edip kapısını çaldığı 58 yaşındaki sürücü Tatlı Gökoğlu,...
Çarpıp kaçtı, 3 ay sonra yakalandı
Haberler / Güncel
12 Haziran 2013 Çarşamba 11:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana’da yolun karşısına geçmek isteyen bir gencin ölümüne yol açan otomobil sürücüsü, kazadan 3 ay sonra yakalandı. Polisin uzun süren araştırmasından sonra tespit edip kapısını çaldığı 58 yaşındaki sürücü Tatlı Gökoğlu, "3 aydan beri gözüme uyku girmedi." diyerek teslim oldu.

    Kaza, merkez Yüreğir ilçesi Sinanpaşa Mahallesi'nde 16 Mart günü akşam saatlerinde yaşandı. D-400 karayolunda üst geçidi kullanmadan karşıya geçmek isteyen, 17 yaşındaki Adnan Bucak'a bir otomobil çarptı. Kazanın ardından otomobil sürücüsü kaçarken, bir restoranda paketçi olarak çalışan ve ağır yaralanan genç, acil yardım ambulansı ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından sevk edildiği Doktor Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi’nde 3 gün sonra hayatını kaybetti.

    Emniyet Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, Adnan Bucak'ın ölümünün ardından, gence çarpıp kaçan otomobil sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı. Polis, güzergah üzerindeki 25 güvenlik kamerası ve Mobese görüntülerini inceledi. Ayrıca, kazadan sonra düştüğü belirlenen sis lambası ve far kırıkları toplandı. Polis, bu parçaların hangi otomobillerde kullanıldığını araştırdı. Sis lambasının bir markanın 2008 ile 2011 yılları arasındaki modellerinde yer aldığı belirlendi. Polis, sadece rengi bilinen otomobil için Trafik Şubesi ile işbirliğine giderek 80 otomobili, serviste değişen parçaları için inceletti.

    Polis, önceki gün başka bir otomobili incelemek için işçi emeklisi Tatlı Gökoğlu’nun kapısını çaldı. Polisi karşısında gören Gökoğlu, "3 aydan beri gözüme uyku girmedi, bugünü bekliyordum.” dedi. Polis, 01 EK 853 plakalı otomobili evin bahçesinde, kazalı haliyle buldu. Ön kaput kısmı ezilmiş ve ön camı kırılmış haldeki otomobil Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Otomobil sürücüsü Tatlı Gökoğlu'nun Emniyet'teki ifadesinde, "Yolda ortalama bir hızla giderken refüjdeki demir korkuluklardan atlayan biri otomobilin üzerine düştü. Çarptım, çok korktuğum için kimse olmayınca kaçtım." dediği öğrenildi.

    Gökoğlu'nun çarptığı kişinin durumunu merak ederek sürekli haber kanallarını takip ettiği de ortaya çıktı. Sürücü, Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinin ardından adli mercilere sevk edildi. Gökoğlu, sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

    Bu arada, oğluna çarptıktan sonra kaçan otomobil sürücüsünün yakalandığını duyan baba Abdullah Bucak, "Çarptıktan sonra kaçmayıp hastaneye götürse şikayetçi olmazdım. Şimdi ise şikayetçiyim." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası