Ege Postası
Geri

Çayır: Gezi Park'ı eylemlerinin amacı 28 Şubat ortamını zeminini hazırlamak

Alperen Ocakları Kültür ve Eğitim Vakfı Manavgat Şube Başkanı Mehmet Çayır, Gezi Park'ı eylemlerinin temelinde her alanda söz sahibi olan Türkiye'nin önünü kesmeye yönelik operasyon olduğunu söyledi. Gezi Park'ı eylemlerinde kitleleri...
Çayır: Gezi Park'ı eylemlerinin amacı 28 Şubat ortamını zeminini hazırlamak
Haberler / Genel
21 Haziran 2013 Cuma 17:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Alperen Ocakları Kültür ve Eğitim Vakfı Manavgat Şube Başkanı Mehmet Çayır, Gezi Park'ı eylemlerinin temelinde her alanda söz sahibi olan Türkiye'nin önünü kesmeye yönelik operasyon olduğunu söyledi.

Gezi Park'ı eylemlerinde kitleleri kara propagandaya bağlı 28 Şubat döneminde sahnelenen oyunların sergilendiğini belirten Çayır, buna en güzel örneğin sosyal medyada kendisini 'müftü karısıyım' diyerek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı istifaya davet eden bar işletmecisi deşifre olması olduğunu kaydetti.

Gezi Park'ı eylemleri ile vakıf binasında açıklama yapan Çayır, aynı oyunları 28 Şubat döneminde Fadime Şahin, Müslüm Gündüz, Ali Kalkancı'ların yaptığını kaydetti. Çayır, "28 Şubat döneminin kirli oyunları artık günümüzde tutmuyor. Sosyal medya üzerinden kara progapanda yapanların kirli oyunları bir bir ortaya çıkıyor. Bir uluslararası televizyon kanalının eylemler olmadan 2 ay önce İstanbul'da çok sayıda canlı yayın aracı kiralamaya yönelik çalışmalarını manidar buluyoruz. Bar işletmecisi bir kadın çıkıyor, ben müftü eşiyim diyerek 28 Şubat döneminin vizyona konan filmlerini 2013'de sahnelemeye çalışıyor. Müftü eşi olduğunu söyleyen kadın, eşinin şalvar giydiğini söylüyor. Bu nasıl bir aymazlık. Alperen Ocakları olarak bizi sokaka çekmeye çalışanların hiç bir zaman oyununa gelmeyeceğiz. Gezi Park'ındaki kirli oyun deşifte olmuştur. Ara rejim özlemcilerin hevesleri kursağında kaldı." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası