Ege Postası
Geri

Caz konserinin geliri eğitime burs oldu

Ege Bölgesi Sanayi Odası Vakfı (EBSOV) Kadınlar Birliği, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği etkinlikte caz sanatçısı, piyanist ve besteci Kerem Görsev ile ünlü solist Fatih Erkoç’u aynı sahnede sanatseverlerle buluşturdu. Konserden elde edilen gelir EBSO Vakfı’nın lise ve üniversite öğrencilerine verdiği burslar hesabına aktarıldı.
Caz konserinin geliri eğitime burs oldu
Haberler / Ekonomi
10 Mart 2019 Pazar 11:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen konserde sahne alan Kerem Görsev ile Fatih Erkoç, cazın en güzel eserlerini seslendirdi. Kerem Görsev’in piyanoya sihirli dokunuşlarının yanı sıra davulda Ferit Odman, kontrbasta Volkan Yükseler de performanslarıyla İzmirli sanatseverlerden coşkulu alkış aldı. Yaklaşık 2 saat süren konser boyunca Fatih Erkoç sesiyle olduğu kadar flüt ve piyanodaki ustalığını gözler önüne serdi. 'Blue Moon', 'Wonderful Life' gibi hafızalardan silinmeyen eserlere AASSM’yi hınca hınç dolduran İzmirli sanatseverler Kerem Görsev’in işaretiyle tempolu alkışlarla eşlik ederek enstrümanlara yeni bir ses eklemiş oldu. Konserin final bölümünde New York New York ile My Way şarkılarında coşku doruk noktasına ulaştı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası