Ege Postası
Geri

Celal Adan: Maçta olay çıkartanların ülkücü olduğu iddiası iftira

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Beşiktaş - Galatasaray derbisinde çıkan olaylara katılanların ülkücü olduğu iddialarını iftira olarak niteledi. Adan, “Ülkücüler böyle olaylara katılmazlar.” dedi.MHP...
Celal Adan: Maçta olay çıkartanların ülkücü olduğu iddiası iftira
Haberler / Spor
25 Eylül 2013 Çarşamba 14:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Beşiktaş - Galatasaray derbisinde çıkan olaylara katılanların ülkücü olduğu iddialarını iftira olarak niteledi. Adan, “Ülkücüler böyle olaylara katılmazlar.” dedi.

MHP Genel Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, ‘Ahilik Haftası’ sebebiyle İstanbul Bilumum Madeni Eşya Sanatkarları Odaları Birliği’ni (İMESOB) ziyaret etti. İMOSAB Başkanı Cevher Kartal ve oda üyelerinin katıldığı program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra ahilikle ilgili video gösterimi yapıldı. Burada kısa bir konuşma yapan Celal Adan, günümüzde ahiliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Hükümetin ekonomi ve dış politikasını eleştiren Adan, hükümetin Türkiye’nin tarihine ve coğrafyasına yakışmayan bir tutum sergilediğini iddia etti.

Celal Adan, basın mensuplarının Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan maçta çıkan olaylara ilişkin sorularını da cevaplandırdı. Adan, “Başbakan 2 ay konuşmasın Türkiye’de bütün gerginlikler biter. Emin olun Türkiye’de gerginliğin sebebi Başbakan’dır. Onun uyguladığı politikalardır. Sözcülerinin yaptığı konuşmalardır. Milletin bir kesimini hedef ala ala ala maçlarda da bölünmelere, Türkiye’nin her kesiminde bölünmelere öncülük yaptılar.” şeklinde konuştu.

‘KESİNLİKLE BU BİR İFTİRADIR’

Gazetecilerin maçta olay çıkartanların ülkücü olduğu ve MHP ile ilişkili oldukları yönündeki iddialara da cevap veren Adan, “Kesinlikle bu bir iftiradır. Ülkücüler, böyle olaylara katılmazlar. Böyle şeylere katılmazlar. Her zaman Adalet ve Kalkınma Partisi ülkede ne olursa bunları ülkücülere bağlamak için bir gayretin içerisindedir.” dedi.

Konuşmaların ardından İMESOB tarafından yılın ahisi seçilen Hüseyin Ertürk’e Celal Adan tarafından kaftan giydirildi. Ziyaret, kavurma ve pilav ikramının ardından sona erdi.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası