Ege Postası
Geri

Özyurt'tan antrenörlere çağrı: Gece gündüz çalışın yeni sporcular keşfedin

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, il müdürlüğü antrenörleri ile yaptığı toplandıda antrenörlerden yeni sporcular keşfetmelerini istedi. Müdür Özyurt, "Bakanlığımızın ilimize kazandırdığı sayıdaki tesisler...
Özyurt'tan antrenörlere çağrı: Gece gündüz çalışın yeni sporcular keşfedin
Haberler / Spor
25 Eylül 2013 Çarşamba 12:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, il müdürlüğü antrenörleri ile yaptığı toplandıda antrenörlerden yeni sporcular keşfetmelerini istedi. Müdür Özyurt, "Bakanlığımızın ilimize kazandırdığı sayıdaki tesisler ile sporcu altyapımız da gelişecek ve güçlenecek. Bu da sizin yapacağınız çalışmalar ile olacak." diye konuştu.


İl Müdürü Güven Özyurt'un başkanlığında il müdürlüğü antrenörleri Canik İzci Evi toplantı salonunda bir araya geldi. Yeni dönem ile ilgili çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıda açılış konuşmasını Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş yaptı.

Demirtaş geçen dönemde yapılan çalışmaları ve yaz spor okulları ile ilgili çalışmaları değerlendirdi. Demirtaş'ın ardından Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Güven Özyurt antrenörlere hitap etti. Özyurt, yoğun bir yaz dönemini geride bıraktıklarını belirterek, "Şimdi kış dönemine giriyoruz. Yine sizlerin yapacağı çalışmalar ile yeni sporcular tespit edecek onları yetiştirecek ve başarı elde etmelerini sağlayacaksınız. İyi bir sporcunun yetişmesi en az sekiz yıl alıyor. İşimiz zor, sizin işiniz daha zor. Çünkü sizlerden beklentiler büyük. Ama Samsun ili olarak sizlerden beklentilerimizi destekleyecek birçok yeni tesis kazandık. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç'ın talimatları ile yeni tesisleri de Samsunumuza kazandırıyoruz. Kazandırılan bu tesisler ile sporcu altyapımız da gelişecek ve güçlenecek. Bu da sizin yapacağınız çalışmalar ile olacak. O yüzden gece gündüz demeden fedakarlık yaparak bu çalışmaları yapacaksınız. Biz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak her konuda sizin destekçiniz olacağız." şeklinde konuştu.

Özyurt konuşmasını şöyle bitirdi: "Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç'ın himayelerinde ve Samsun Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy'un destekleri ile Samsun'u Spor Kenti yapmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerde antrenörler olarak bu doğrultuda çalışmalarınızı gerçekleştirmenizi bekliyoruz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası