Ege Postası
Geri

Çelik kasa hırsızlığına 3 tutuklama

Muğla'nın Marmaris İlçesindeki bir restoranın çelik kasasını açarak 10 bin lira değerinde altın, 30 Milli Piyango bileti ile 50 bin lira nakit parayı çalan 3 kişi, polisin çalışması sonucu yakalandı. Zanlılardan birinin işyerinin eski çalışanı olduğu öğrenilirken, adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.
Çelik kasa hırsızlığına 3 tutuklama
Haberler / 3. Sayfa
5 Ocak 2016 Salı 12:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hırsızlık olayı, geçen cumartesi günü, Sarıana Mahallesi'nde bulunan Mehmed Ocakbaşı Restoranı'nda meydana geldi. Bu restoranda çalışırken iki hafta önce işten çıkarılan 22 yaşındaki M.S.Ç., kendisi gibi işsiz arkadaşları 27 yaşındaki M.U. ve 47 yaşındaki M.D. ile gece eski işyerine girdi. Levye ile kapıyı açarak restorana giren zanlılar, çelik kasayı açıp içindeki 10 bin lira değerinde altın, 30 Milli Piyango bileti ile 50 bin lira nakit parayı aldı. İşyerinden çıkan zanlılar, karşı dükkanın güvenlik kamerasınca görüntülendi.



Polisin çalışması sonucu kimlikleri belirlenen zanlılar, dün sabah yakalandı. Zanlıların evinde yapılan aramada, bir ruhsatsız pompalı tüfek, levye, çeşitli ebatlarda tornavida ve döviz ile 7 bin 300 lira nakit para ve 30 Milli Piyango bileti bulundu. Emniyetteki sorgularında suçlamaları kabul etmeyen zanlılar, sevk edildikleri adliyede tutuklandı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası