Ege Postası
Geri

Cemevi bekçisini yaralayanlar sabıkalı çıktı

Sultangazi Pirsultan Abdal Cemevi bekçisiyle girdikleri tartışmada bekçiyi tabanca kabzasıyla yaraladıkları öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı. Olayın, alkolün de etkisiyle yaşanan tartışma sonrası geliştiği öne sürüldü. Saldırıyı...
Cemevi bekçisini yaralayanlar sabıkalı çıktı
Haberler / Güncel
7 Eylül 2013 Cumartesi 16:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sultangazi Pirsultan Abdal Cemevi bekçisiyle girdikleri tartışmada bekçiyi tabanca kabzasıyla yaraladıkları öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı. Olayın, alkolün de etkisiyle yaşanan tartışma sonrası geliştiği öne sürüldü. Saldırıyı gerçekleştiren ve çeşitli suçlardan kayıtları bulunan İ.G. (31) ve C.I.’nın (35) bölgede oturan, zaman zaman cemevine gidip gelen Alevi vatandaşlar olduğu belirtildi.

Sultangazi’de cemevi bekçisinin silah kabzasıyla yaralanması olayının failleri polis ekiplerince gözaltına alındı. İ.G. ve C.I isimli şahısların 'adam yaralama, ruhsatsız silah bulundurma, uyuşturucu ve hırsızlıktan' sabıkalı oldukları tespit edildi. Sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği’ne getirilen şüphelilerin sözlü sorgularında, cemevi bekçisiyle kendilerini gürültü yapmama noktasında küfürlü ikazı için darp ettiklerini söyledikleri ifade edildi.

Olay iddialara göre şöyle gelişti: "Başka bir yerde alkol aldıktan sonra araba ile evlerine dönmek isteyen İ.G. ve C.I., aşırı hız yaptıkları gerekçesiyle kendilerine tepki gösteren mahalleli gençlerle tartışmaya başladı. Çıkan gürültü sebebiyle cemevi bekçisi kendilerini ikaz edince İ.G. ve C.I.’nın tepkisi bekçiye yöneldi. Cemevine yönelen iki kişi, kendilerine küfür ettiğini öne sürdükleri bekçiyi darp etmeye başladı. Silah çeken saldırganlar, bekçiyi silah kabzasıyla yaralayıp olay yerinden uzaklaştı. Olay mahallinde 2 adet 9 mm dolu tabanca mermisi bulundu. Şüphelilerin Alevi kökenli oldukları ve mahallede oturdukları belirtildi.

Şüphelilerin Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki sorguları devam ediyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası